Kurser och anmälan

Skapande med slöjd, sång, jojk och massor av instrument och musik ingår i Kulturskolans utbud för olika åldrar. Välkommen att anmäla dig till någon av kurserna! Vi meddelar så snart vi har fått ihop en grupp eller så snart läraren har fått en plats ledig för just ditt ämne.

Här är listan över ämnen som vi kan erbjuda i läsåret 2022-23:

Sång: Sång, körsång, och jojk/jojkgrupp, artistskola
Orkester/ensemble: Pop/rockband
Musikinstrument: Dragspel, elbas, elgitarr, gitarr, piano, trummor. Här ingår även digital musikundervisning.
Göra musik: Låtskrivarverkstad, musikproduktion/studioteknik, artistskola
Hantverk och slöjd: Kreativ verkstad/slöjd
Dans: Vi har just nu ingen danspedagog men om det finns en grupp intresserade kan vi ordna t.ex. barndans, rytmik, jazzdans, street- eller breakdance. Hör av er till kulturskolan@jokkmokk.se!
 


Publicerad: 2014-10-27 13:50. Ändrad: 2023-02-06 18:06.

Anmäl dig online!

 

Låga avgifter

Jokkmokks kommun håller en låg avgift för barn och ungdomar - våra kurser kostar 300 kr per termin. Syskon har rabatt. Vill flera syskon gå kurser så är maxtaxan för en familj 750 kr. Vuxna över 21 år kan gå en kurs i mån av plats, och då är avgiften 1000 kr per termin.

Läs mer om våra regler och avgifter

 

Anmälan Kulturskolan

Du kan anmäla dig till våra kurser efter den 25 juli 2022 på StudyAlong.se - för frågor kontakta Saga Wingstedt, tel 073-0574099.

 

Behöver du hyra instrument?

Vissa instrument kan du hyra, prata med din lärare. Gitarrer, pianon, slagverk och blockflöjter går ej att hyra. Kostnaden för att hyra instrument är 250 kr per termin och elev, vilket tillkommer utöver termins-avgiften. Det kan även tillkomma kostnader för böcker och annat material.

Länk till Facebook Östra Hörnet

Länk till Facebook Kultur & Fritid

Kultur och fritid Instagram

Länk till Facebook Biblioteket Jokkmokk & Vuollerim