SMS-utskick vid driftstörningar

Jokkmokks kommun har en SMS-tjänst som kommer att användas vid driftstörningar som till exempel vid akuta vattenläckor eller planerade arbeten på vattenledningsnätet.

Så här fungerar det
Om du är skriven på en adress i Jokkmokks kommun och har en mobiltelefon som är registrerad där, får du automatiskt våra sms-utskick. Om något inträffar med vattent, sophämtningen eller slamtömningen i ditt område kan vi skicka sms med information. Sms kan skickas ut oavsett tid på dygnet.

Du kan själv lägga till mobilnummer och adresser. Det kan du göra om du vill ha sms till mobiltelefon med kontantkort eller en jobbtelefon som är registrerad på annan ort. Du kan också lägga till fler mobilnummer och adresser. Du kan avregistrera ditt mobilnummer om du inte vill få sms. De ändringarna gör du längst ned på den här sidan.

Är du hyresvärd ser vi gärna att du informerar dina hyresgäster att de också kan registrera sig på sms-utskicken.

Avregistrera telefonnummer eller mejladress

Vill du inte ha några utskick kan du avanmäla en eller flera av dina telefonnummer eller mejladresser i formuläret nedan.

Registrera fler telefonnummer eller mejladresser

Har du ett fritidsboende i Jokkmokks kommun eller äger du en annan typ av fastighet kan du registrera ytterligare telefonnummer och mejladresser dit utskicket går. Har du skyddat telefonnummer eller ett oregistrerat kontantkort kan du göra på samma sätt. Observera att det inte är möjligt att registrera utländska telefonnummer.

Hur har vi fått ditt mobilnummer?

Ditt mobilnummer hämtas från din teleoperatörs databas. Är du skriven på en adress och är vår kund samt har en mobiltelefon som är registrerad på samma adress – så kommer du alltså automatiskt att få våra SMS-utskick.

SMS-utskicken kommer inte att användas för någon form av försäljning eller marknadsföring.

Länk till registreringsapp


Publicerad: 2021-07-16 14:39. Ändrad: 2022-11-09 16:10.