Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Att vara anställd hos oss innebär att du har ett kollektivavtal som är väldigt förmånligt. Kollektivavtalet påverkar bland annat din lön, semester, pension och mycket mer. Visste du till exempel att vi som arbetsgivare gör tjänstepensionsavsättningar under hela din föräldraledighet?

Låter det intressant? Läs mer i broshyren: 
Säg hej till ditt kollektivavtal!

MiniatyrAvtalet

Förutom detta så har vi även en rad lokala förmåner till dig som anställd hos oss. Läs mer via länken Våra förmåner.

 

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

 • Kombitjänst till hälso- och sjukvårdsenheten

  Publiceringsdatum: 2021-03-02

  I rollen som kombinerad enhetschef och legitimerad sjuksköterska/arbetsterapeut/sjukgymnast (50%/50%) inom vår verksamhet har du chansen att lära, tänka nytt och påverka. Du ansvarar för den dagliga verksamheten samt legitimerad personal. Du är direkt underställd verksamhetschef och du kommer även att samarbeta och samverka med andra enheter och externa vårdgivare. Arbetet kräver engagemang och kraft att leda och utveckla verksamheten. Vi kan erbjuda dig ett intressant, stimulerande arbete som du till stor del planerar själv. Du får vårt förtroende att arbeta självständigt och utrymme för att utveckla dina idéer. Hos oss håller vi beslutsvägarna korta och vår kommunikation inom verksamheten är rak och tydlig. Din arbetstid är förlagd till dagtid vardagar, men även delad jour/beredskap på kvällar och helger. Din kombinerade tjänst inom legitimationen erbjuds du även ett spännande och utmanande arbete där du arbetar i hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga uppgifter kopplat till din legitimation. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita.

  Ansök om tjänsten - Kombitjänst till hälso- och sjukvårdsenheten

 • Enheten Funktionsnedsättning söker sommarvikarier

  Publiceringsdatum: 2021-02-24

  Det finns två gruppbostäder, Örnen och Skogsgläntan, med vardera 4 boende. Vi handleder och stöttar de boende med allt som vardagen tillhör oavsett om det handlar om praktisk hjälp i hemmet eller att planera och strukturera dygnet och dess händelser. En del av våra brukare behöver hjälp med personlig omvårdnad men det kan också handla om att man hjälps åt att städa, planera veckans måltider, göra inköp eller att sitta ner och prata en stund. De kan även behöva stöd i att utöva sina fritidsintressen och utveckla sina sociala kontakter. Stödet bygger på gemensam planering och utförs tillsammans med brukaren med syfte att ge brukaren en god livskvalité med möjlighet att utveckla sina färdigheter och öka självständigheten. Du ingår i ett arbetslag men det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Din arbetstid är förlagd till dag, kväll, helg samt sovande jour. Vi ser gärna att du är en mogen, lugn, självständig och ansvarstagande person. Dagcenter är en daglig verksamhet med syfte att skapa en meningsfull vardag för våra brukare. Verksamheten är öppen dagtid under vardagar. Vi söker dig som är positiv, kreativ, aktiv och handlingskraftig. Du ska nämligen tillsammans med annan personal hjälpa till att planera och genomföra olika aktiviteter för brukarna i sommar.

  Ansök om tjänsten - Enheten Funktionsnedsättning söker sommarvikarier

 • Socialsekreterare till individ och familjeomsorgen, vuxenenheten

  Publiceringsdatum: 2021-02-08

  Som socialsekreterare har du en viktig roll som arbetar för alla människors lika värde och rätt till social och ekonomisk trygghet, vård och omsorg. I rollen hos oss kommer du, i huvudsak, utreda och bedöma rätten till försörjningsstöd och beroendevård till kommunmedborgare. Du kommer att bevilja och följa upp stöd- och behandlingsinsatser inom ditt område. Vi hoppas därför att du känner dig bekväm med lagstiftning då en stor del av arbetet handlar om att tillämpa SoL och LVM rättssäkert och korrekt. Vidare kommer du att bli en del av det interna utvecklingsarbetet. Som socialsekreterare kommer du också att samarbeta med andra enheter inom verksamheten, förvaltningen och med externa samarbetspartners såsom Af och Fk. Beredskapsverksamhet ingår i tjänsten vilket betyder att du måste vara bekväm i att hantera akuta situation även inom alla förekommande ärenden inom socialtjänstens ansvarsområde Vi erbjuder ett utmanande jobb med möjligheter till utveckling och kunskap. Arbetsuppgifterna är omväxlande då du kommer att ges möjlighet att handlägga olika typer av vuxenärenden. Vi erbjuder en arbetsplats där man får känna att man gör något meningsfullt, och tillsammans med andra glada och ambitiösa kollegor jobbar vi för att utvecklas tillsammans. Vi tycker också att vi är ett ganska roligt gäng med härliga personligheter med en hel del värme att erbjuda varandra, och även dig. Vi tillämpar också friskvårdsbidrag, flextid och möjligheter att semesterväxla fler semesterdagar. Vi arbetar tillsammans för alla människors lika värde och rätt till social och ekonomisk trygghet, vård och omsorg. Vi består av både yngre och äldre medarbetare - alla lika viktiga, och tillsammans arbetar vi för att göra en viktig insats på jobbet. Vi skapar förutsättningar för att alla medarbetare, oavsett nivå, känner meningsfullhet och ska trivas här. Vårt jobb kräver mycket av oss men vi har roligt och utvecklas tillsammans. Låter det här som något för dig?

  Ansök om tjänsten - Socialsekreterare till individ och familjeomsorgen, vuxenenheten

 • Leg. Sjuksköterskor till hälso- och sjukvårdsenheten - sommarvikarier

  Publiceringsdatum: 2021-01-26

  Som sjuksköterska erbjuds ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt ge stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita. Schemalagd arbetstid förlagd där även kväll- och helgtjänstgöring samt natt om du önskar. Viss beredskapstjänstgöring kan ingå efter överenskommelse. Du erbjuds flexibelt schema efter överenskommelse. Tidsbegränsad anställning enligt överenskommelse under sommarmånaderna. Heltid eller enligt önskemål

  Ansök om tjänsten - Leg. Sjuksköterskor till hälso- och sjukvårdsenheten - sommarvikarier

 • Leg. Sjuksköterskor till hälso- och sjukvårdsenheten, natt - sommarvikarier

  Publiceringsdatum: 2021-01-26

  Som sjuksköterska erbjuds ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita. Schemalagd arbetstid förlagd till natt. Viss beredskapstjänstgöring kan ingå efter överenskommelse. Du erbjuds flexibelt schema efter överenskommelse. Tidsbegränsad anställning enligt överenskommelse under sommarmånaderna. Heltid eller enligt önskemål

  Ansök om tjänsten - Leg. Sjuksköterskor till hälso- och sjukvårdsenheten, natt - sommarvikarier