Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Att vara anställd hos oss innebär att du har ett kollektivavtal som är väldigt förmånligt. Kollektivavtalet påverkar bland annat din lön, semester, pension och mycket mer. Visste du till exempel att vi som arbetsgivare gör tjänstepensionsavsättningar under hela din föräldraledighet?

Låter det intressant? Läs mer i broshyren: 
Säg hej till ditt kollektivavtal!

MiniatyrAvtalet

Förutom detta så har vi även en rad lokala förmåner till dig som anställd hos oss. Läs mer via länken Våra förmåner.

Stanna-kvar-försäkring

I samband med rekrytering av viss kompetens kan vi erbjuda en "stanna-kvar-försäkring". Läs mer via länken Stanna-kvar-försäkring.

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

 • GIS-samordnare

  Publiceringsdatum: 2024-06-19

  Som samordnare har du ansvar för kommunens GIS-plattform. I rollen arbetar du med att ta fram underlag för planering, beslutsstöd och lägesbilder, fältinsamling och analys. Du kommer att utgöra stöd till hela organisationen i kartbaserade frågor samt kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder och verktyg inom området. Förutom riktade insatser till olika verksamheter ingår översyn av kommunens primärkarta. Tjänsten innefattar även arbete med analyser, projektledning och våra webbaserade karttjänster internt och externt. Med din kunskap bidrar du till att öka förståelsen och användningen av intern och extern kartinformation, liksom ökad GIS-användning i olika interna projekt. Vi arbetar med och i följande program och tekniska plattformar; ArcGIS Pro, ArcMap, ArcGIS Enterprise/Portal och Geosecma. Vår databasmiljö är SQL.

  Ansök om tjänsten - GIS-samordnare

 • Ämneslärare - Musik

  Publiceringsdatum: 2024-06-17

  På Östra skolan finns från hösten drygt 200 elever i årskurserna 4-9. Som pedagog vid skolan ansvarar du för att utveckla det pedagogiska arbetet i samarbetet med kollegor, allt enligt läroplanen för grundskolan och BUNs verksamhetsplan. Du arbetar i arbetslag och är ansvarig för ett antal elever. Du kommer att arbeta i åk 4-9, och även med elever i åk 3, där du sätter eleverna och deras kunskapsutveckling i centrum.

  Ansök om tjänsten - Ämneslärare - Musik

 • Samhälls- och infrastrukturen söker Mättekniker

  Publiceringsdatum: 2024-06-13

  Som mättekniker inom samhälls- och infrastrukturfunktionen så kommer du främst arbeta med dokumentation av kommunal infrastruktur så som vatten och avlopp. Du kommer tillsammans med gatuchef och arbetsledare ansvara för uppdatering av vårt digitala kartunderlag. Dina främsta arbetsuppgifter under barmarksperioden kommer vara att mäta in kommunal infrastruktur ute i fält. En stor del av arbetet under vinterhalvåret sker från kontor med att redigera befintligt digitalt kartunderlag samt lägga in nytt. Under vinterhalvåret så finns möjlighet till en flexibel anställning. Du kommer också att vara en del i teamet som arrangerar Jokkmokks Vintermarknad.

  Ansök om tjänsten - Samhälls- och infrastrukturen söker Mättekniker

 • Ämneslärare - Matematik, NO, Teknik

  Publiceringsdatum: 2024-06-13

  På Östra skolan finns drygt 200 elever i årskurserna 4-9. Som pedagog vid skolan ansvarar du för att utveckla det pedagogiska arbetet i samarbetet med kollegor, allt enligt läroplanen för grundskolan och BUNs verksamhetsplan. Du arbetar i arbetslag och är ansvarig för ett antal elever. Du kommer att arbeta i åk 6-9 där du sätter eleverna och deras kunskapsutveckling i centrum.

  Ansök om tjänsten - Ämneslärare - Matematik, NO, Teknik

 • Östra skolan söker Lärare åk 4-6

  Publiceringsdatum: 2024-06-13

  På Östra skolan finns från hösten drygt 200 elever i årskurserna 4-9. Som pedagog vid skolan ansvarar du för att utveckla det pedagogiska arbetet i samarbetet med kollegor, allt enligt läroplanen för grundskolan och BUNs verksamhetsplan. Du arbetar i arbetslag och är ansvarig för ett antal elever. Du kommer att arbeta i åk 4-6 där du sätter eleverna och deras kunskapsutveckling i centrum.

  Ansök om tjänsten - Östra skolan söker Lärare åk 4-6

 • Kultur- och fritid söker Handläggare

  Publiceringsdatum: 2024-06-12

  Som handläggare inom kultur- och fritid arbetar du med en bredd av frågor i huvudsak kopplade till olika delar av enhetens verksamheter. Du ansvarar också för hantering av olika projekt från ansökan till redovisning. Ett nära samarbete sker med kultur -och fritidschef. I rollen som handläggare ingår att vara nämndssekreterare för Kultur- och fritidsnämnden samt att vara chefsstöd i verksamhetsplanering och uppföljning. Vi erbjuder dig en roll med både interna och externa kontaktytor där du arbetar tillsammans med medarbetare inom Kulturskola, Fritid, Bibliotek och Kultur samt tillsammans med föreningslivet. Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer att jobba självständigt med att skriva utredningar och beslutsunderlag till kultur- och fritidsnämnden i områden som kultur, föreningsbidrag, medborgarförslag, riktlinjer för verksamheter m.m. Sedvanliga administrativa arbetsuppgifter som ärende- och fakturahantering ingår i rollen.

  Ansök om tjänsten - Kultur- och fritid söker Handläggare

 • Planarkitekt/Samhällsplanerare

  Publiceringsdatum: 2024-06-11

  Som planarkitekt/samhällsstrateg kommer du att delta i det översiktliga, strategiska planarbetet samt ta fram detaljplaner. Vi söker dig som kan leda, samordna och driva planprojekt från idé till färdig plan. Din närmaste chef kommer att vara utvecklingschefen. Du förväntas att handlägga planer i nära samarbete med kollegor, politiker, exploatörer och externa konsulter. Du ser uppgifter utifrån ett strategiskt perspektiv, för att skapa goda förutsättningar för hållbar utveckling. Heltid med möjlighet att till viss del jobba på distans efter avklarad introduktion. Provanställning kan bli aktuellt.

  Ansök om tjänsten - Planarkitekt/Samhällsplanerare

 • Servicemedarbetare till hemtjänsten i Jokkmokk

  Publiceringsdatum: 2024-05-30

  Arbetsuppgifterna utförs i våra brukares hem och består huvudsakligen av städ, tvätt, inköp, beställning av material, och matdistribution. Även aktiveringar, ledsagning, vissa hygienuppgifter och att stötta upp vid dubbelbemanning kan ingå i arbetet. Du ska kunna arbeta självständigt då arbete i hemtjänst innebär mycket ensamarbete. Men du måste också kunna samverka med de andra i verksamheten samt med andra professioner. Du bör tycka om att arbeta med äldre personer i deras hem. Arbetstiden är schemalagd dagtid, vardagar kl 8-17.

  Ansök om tjänsten - Servicemedarbetare till hemtjänsten i Jokkmokk

 • Undersköterskor och vårdbiträden till hemtjänsten Jokkmokk

  Publiceringsdatum: 2024-05-30

  Hemtjänsten är en utförarverksamhet som utgår från beviljade biståndsbedömda insatser. I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån deras individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omsorgsarbete, men även serviceuppgifter i form av städ, tvätt och inköp utförs. Matdistribution och larmåtgärdande ingår också i arbetsuppgifterna. Du ska kunna arbeta självständigt då arbete i hemtjänst innebär mycket ensamarbete, men du måste också kunna samverka i arbetslaget såväl som med andra professioner som sjuksköterskor och rehab-personal. Arbetstiden är schemalagd med dag-, kvälls och helgarbete.

  Ansök om tjänsten - Undersköterskor och vårdbiträden till hemtjänsten Jokkmokk

 • Miljöinspektör

  Publiceringsdatum: 2024-05-27

  Tillsyn och prövning inom miljö- och hälsoskyddsområdet även livsmedel kan förekomma. Arbetet är omväxlande och utvecklande, du driver självständigt dina ärenden i nära samverkan med dina kollegor. Arbetet sker till stor del i samverkan inom avdelningen med en långtgående delegation från samhällsbyggarnämnden. Arbetet innebär kontakt med näringslivet och allmänheten där bland annat rådgivning och information.

  Ansök om tjänsten - Miljöinspektör

 • Lokalvårdare

  Publiceringsdatum: 2024-05-23

  Att jobba som lokalvårdare inom Städpoolen innebär ett omväxlande och fritt arbete under ansvar. Som lokalvårdare arbetar du med daglig städning, storstädning som golvvård, fönsterputsning etc. Du kommer dagligen att hantera olika typer av kemikalier och maskiner. Arbetet är självständigt och kan till viss del vara fysiskt krävande. Under semesterperioder kan det bli att lokalvård samt köksarbete såsom frukostberedning, lunchberedning, mellanmålsberedning samt diskning kombineras.

  Ansök om tjänsten - Lokalvårdare