Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Den gemensamma värdegrunden är utgångspunkt för medarbetares förhållningssätt. 

För att kunna förverkliga den gemensamma värdegrunden krävs att ledare och medarbetare inom Jokkmokks kommun tar ansvar för att vara medskapande och agerar utifrån ledorden:

MOD - en modig ledare/medarbetare är tydlig, tar ansvar samt delegerar och
ställer krav för att nå uppsatta mål.

ENGAGEMANG - en engagerad ledare/medarbetare är en förebild som stimulerar och
motiverar för att tillsammans utveckla verksamheten.

KOMPETENS - en kompetent ledare/medarbetare är kommunikativ, demokratisk och
lyhörd samt utvecklar kunskaper och färdigheter för att nå uppsatta mål.

Vi eftersträvar även jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång.

Vi vill att alla medarbetare ska känna stolthet i att vi gör skillnad för andra, varje dag.

Våra lediga tjänster

 • Ekonomibiträde till Matpolen, vik

  Publiceringsdatum: 2019-04-23

  Som ekonomibiträde inom Matpolen arbetar du med allehanda arbetsuppgifter inom storhushåll såsom förberedning, salladsberedning, uppläggning, viss matlagning, diskning, städning, samt service till våra gäster. Eftersom arbetet innebär teamwork vill vi att Du är en lagspelare som är flexibel, stresstålig, serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, men även kan arbeta självständigt då det också krävs. Vi vill också att Du har god planeringsförmåga och ett brinnande intresse för arbete med mat och service.

  Ansök om tjänsten - Ekonomibiträde till Matpolen, vik

 • Verksamhetschef till biståndsenheten

  Publiceringsdatum: 2019-04-12

  Du som söker uppdraget ska ha erfarenhet av ledarskap inom socialt arbete. Du kommer på ett professionellt sätt samarbeta med andra enheter inom avdelningen och förvaltningen. Samverkan sker även med andra interna och externa samarbetspartners. Som verksamhetschef har du ett självständigt ansvar för personal, ekonomi och utvecklingsarbete i dina verksamheter Som verksamhetschef har du stödfunktioner i en 1:e socialsekreterare samt verksamhetsutvecklare och ekonom centralt. Inom verksamheten ingår individ- och familjeomsorgen i sin helhet, öppenvårdsverksamhet, biståndshandläggning och LSS- handläggning med mera. Du är närmast underställd socialchef.

  Ansök om tjänsten - Verksamhetschef till biståndsenheten

 • Fritidsledare till Östra hörnet

  Publiceringsdatum: 2019-04-02

  Som fritidsledare kommer du i första hand att finnas på plats för att samverka och samordna de olika målgruppernas olika idéer och önskningar. Du kommer att arbeta i det team som mötesplatsen består av och medverka i de arbetsgrupper som redan är etablerade. Du ska verka för en ökad kunskapsspridning, information och hjälpa individer att hitta en organisering. Det kommer även att krävas av dig att du är en god planerare och kan nätverka för att knyta kontakter och tillsammans med andra aktörer genomföra olika typer av arrangemang både i och utanför mötesplatsen. Självklart är också att du är en del av den spontana idrotts- och lekutveckling som kan erbjudas under de tider i både sport- och simhall som inte är bokade av andra aktörer.

  Ansök om tjänsten - Fritidsledare till Östra hörnet

 • Personlig assistent vik

  Publiceringsdatum: 2019-04-02

  Brukaren är en 37-årig tjej med flerfunktionshinder. Hon är glad och social, tycker om när det händer saker runt i kring henne samt att vara ute i alla väder. Som personlig assistent arbetar du i personens hem med vård- och omsorgsarbete samt allt som hör hemmet till; städ, tvätt, matlagning och viktigast av allt: att skapa en meningsfull vardag för brukaren. I arbetet ingår även att vara delaktig i samverkan med andra yrkesgrupper inom- och utanför enheten samt att bidra till vårt utvecklingsarbete. Arbetet är schemalagt i form av dygnsjobb med sovande jour. Du bör vara beredd på att mestadels arbeta självständigt. Du har stor frihet och ansvar för att utifrån brukaren och de rutiner som finns på arbetsplatsen planera dagens aktiviteter. Det ingår även att följa med brukaren på dagcenter samt till badet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, mognad och samarbetsförmåga. Du erbjuds givetvis en ordentlig introduktion samt utbildning i elrullstolskörning och lyftteknik. Allt arbete utgår från vår värdegrund respekt, lika värde och ansvar. Det är viktigt att du, liksom vi, anser att alla har rätt till ett bra liv. Vi ser varje liten framgång för våra brukare som en framgång för oss och vi blir aldrig färdiga utan strävar hela tiden efter att bli ännu bättre.

  Ansök om tjänsten - Personlig assistent vik

 • Miljöinspektör

  Publiceringsdatum: 2019-03-13

  Tillsyn och handläggning inom livsmedels- samt miljö- och hälsoskyddsområdet. Arbetet är omväxlande och utvecklande och du driver självständigt dina ärenden i nära samverkan med chef och kollegor. Arbetet sker till stor del i samverkan inom avdelningen med en långtgående delegation från samhällsbyggnadsnämnden. Arbetet innebär mycket kontakter med företag och allmänhet där bland annat lämnande av information och råd ingår. Vi är ett litet kontor vilket innebär att du som inspektör har möjlighet att jobba brett inom tillsynsområdena och vi går in för varandra vid behov.

  Ansök om tjänsten - Miljöinspektör

 • Undersköterskor till Kaitumgården

  Publiceringsdatum: 2019-02-14

  På Kaitumgården finns fyra avdelningar. I samma byggnad finns Rosengården med två avdelningar. Att arbeta hos oss innebär att du ger den vård och omvårdnad som de äldre behöver. Det innefattar bland annat sjukvårdande insatser, hjälp med personlig hygien, medicin och stöttning vid måltider. Ett av våra verksamhetsmål är att skapa en meningsfull tillvaro för de äldre med aktiviteter som de uppskattar. I vårt arbete är det också viktigt att skapa goda relationer med de boende, deras anhöriga och oss kollegor emellan. I omsorgsarbetet ligger ett stort ansvar på dig att ha förmågan se vad som behöver göras och en lyhördhet för de boendes behov. Du förväntas ta egna initiativ samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra och vara aktiv i teamet.

  Ansök om tjänsten - Undersköterskor till Kaitumgården

 • Sommarvikarier till våra verksamheter äldreomsorg och funktionsnedsättning

  Publiceringsdatum: 2019-02-14

  Vi erbjuder ett varierande arbete som innebär att du arbetar med människor och får en chans att ge andra en meningsfull tillvaro. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete men även serviceuppgifter i form av städ och tvätt ingår. Inom området funktionsnedsättning kan det också handla om att vara stödet i att få vardagen att fungera. Inom alla våra verksamheter förväntas du också vara engagerad i att planera och genomföra aktiviteter med våra brukare.

  Ansök om tjänsten - Sommarvikarier till våra verksamheter äldreomsorg och funktionsnedsättning