Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Den gemensamma värdegrunden är utgångspunkt för medarbetares förhållningssätt. 

För att kunna förverkliga den gemensamma värdegrunden krävs att ledare och medarbetare inom Jokkmokks kommun tar ansvar för att vara medskapande och agerar utifrån ledorden:

MOD - en modig ledare/medarbetare är tydlig, tar ansvar samt delegerar och
ställer krav för att nå uppsatta mål.

ENGAGEMANG - en engagerad ledare/medarbetare är en förebild som stimulerar och motiverar för att tillsammans utveckla verksamheten.

KOMPETENS - en kompetent ledare/medarbetare är kommunikativ, demokratisk och lyhörd samt utvecklar kunskaper och färdigheter för att nå uppsatta mål.

Vi vill att alla medarbetare ska känna stolthet i att vi gör skillnad för andra, varje dag.


VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

 • Porjus skolan åk F-5 söker Förskollärare/Grundskollärare F-3

  Publiceringsdatum: 2020-11-20

  Som grundskollärare ska du arbeta utifrån läroplanen och BUNs verksamhetsplan. Du kommer främst att arbeta mot de yngre åldrarna med särskilt ansvar för förskoleklass och fritidshem. Du har ett nära samarbete med övriga arbetslaget och vårdnadshavare.

  Ansök om tjänsten - Porjus skolan åk F-5 söker Förskollärare/Grundskollärare F-3

 • Porjus skolan åk F-5 söker Förskollärare/Fritidspedagog

  Publiceringsdatum: 2020-11-20

  Som Förskollärare/fritidspedagog ska du arbeta utifrån läroplanen och BUNs verksamhetsplan. Du har ett uttalat ansvar för fritidsverksamheten och att undervisningen i Förskoleklass/fritidshemmet sker i samverkan med skolan och håller en god kvalitet. Du har ett nära samarbete med övriga arbetslaget och vårdnadshavare. Tjänsten innebär arbete i Förskoleklass och Fritidshem samt skolan, samt samverkan med Förskolan i samma byggnad.

  Ansök om tjänsten - Porjus skolan åk F-5 söker Förskollärare/Fritidspedagog

 • Undersköterska vik till Nygårdens förskola

  Publiceringsdatum: 2020-11-10

  Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag på Nygårdens förskola med ett barn som har diabetes. Du ansvara för barnets tillsyn och egenvård under hela dagen. Detta gäller under förutsättning att nuvarande undersköterska påbörjar utbildning.

  Ansök om tjänsten - Undersköterska vik till Nygårdens förskola