Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Att vara anställd hos oss innebär att du har ett kollektivavtal som är väldigt förmånligt. Kollektivavtalet påverkar bland annat din lön, semester, pension och mycket mer. Visste du till exempel att vi som arbetsgivare gör tjänstepensionsavsättningar under hela din föräldraledighet?

Låter det intressant? Läs mer i broshyren: 
Säg hej till ditt kollektivavtal!

MiniatyrAvtalet

Förutom detta så har vi även en rad lokala förmåner till dig som anställd hos oss. Läs mer via länken Våra förmåner.

Stanna-kvar-försäkring

I samband med rekrytering av viss kompetens kan vi erbjuda en "stanna-kvar-försäkring". Läs mer via länken Stanna-kvar-försäkring.

 

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

 • Västra skolan söker Elevassistent

  Publiceringsdatum: 2022-05-19

  Vi söker nu dig som vill arbeta som elevassistent till en elev i skola och på fritids. Vara stöd till eleven under skoltid och fritidstid. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som elevassistent. Du är en flexibel och positiv person och har lätt för samarbete samt lyhörd för andras behov. Du tycker om att ta egna initiativ och kan snabbt sätta dig in i olika rutiner. Vi värdesätter att du är hängiven, strukturerad och kommunikativ.

  Ansök om tjänsten - Västra skolan söker Elevassistent

 • Undersköterskor till nattpatrullen för sommarvikariat

  Publiceringsdatum: 2022-05-16

  I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete med dit tillhörande sysslor. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Vi arbetar i team där omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och rehab personal har ett nära samarbete. Vi arbetar också inne på vård och omsorgsboendet när man inte är ute i patrullen. Arbetstiden är schemalagd 21:45-07:00 och helgarbete. För närvarande arbetar man 2 av 5 helger, schemat infattar max 4 nätter i rad.

  Ansök om tjänsten - Undersköterskor till nattpatrullen för sommarvikariat

 • Kultur och fritidsfunktionen söker Utvecklare

  Publiceringsdatum: 2022-05-11

  Som utvecklare inom kultur- och fritid arbetar du med att identifiera behov av utveckling samt att driva förändringsarbete tillsammans med olika delar av enhetens verksamheter. Du ansvarar också för hantering av olika projekt från ansökan till redovisning. Ett nära samarbete sker med kultur -och fritidschef. I rollen som utvecklare ingår att vara nämndsekreterare för Kultur- och fritidsnämnden samt att vara chefsstöd i verksamhetsplanering och uppföljning. Vi erbjuder dig en roll med både interna och externa kontaktytor där du arbetar tillsammans med medarbetare inom Kulturskola, Fritid, Bibliotek och Kultur samt tillsammans med föreningslivet.

  Ansök om tjänsten - Kultur och fritidsfunktionen söker Utvecklare

 • Hemtjänsten i Jokkmokk söker Undersköterska

  Publiceringsdatum: 2022-05-06

  Hemtjänsten är en utförarverksamhet som utgår från beviljade biståndsbedömda insatser. I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån deras individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omsorgsarbete. men även serviceuppgifter i form av städ, tvätt och inköp. Matdistribution och larmåtgärdande ingår. Du ska kunna arbeta självständigt då arbete i hemtjänst innebär mycket ensamarbete. Men du måste också kunna samverka med de andra i verksamheten samt med andra professioner såsom sjuksköterskor och rehab personal. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- och helgarbete. Ansökan skall ha inkommit senast 2022-05-23 men rekrytering kommer att ske löpande, så vänta inte till sista ansökningsdag.

  Ansök om tjänsten - Hemtjänsten i Jokkmokk söker Undersköterska

 • Personlig assistent

  Publiceringsdatum: 2022-05-05

  Brukaren är en 40-årig kvinna med flerfunktionshinder. Hon är glad och social, tycker om när det händer saker runt i kring henne samt att vara ute i alla väder. Som personlig assistent arbetar du i personens hem med vård- och omsorgsarbete samt allt som hör hemmet till; städ, tvätt, matlagning och viktigast av allt: att skapa en meningsfull vardag för brukaren. I arbetet ingår även att vara delaktig i samverkan med andra yrkesgrupper inom- och utanför enheten samt att bidra till vårt utvecklingsarbete. Arbetet är schemalagt i form av dygnsjobb med sovande jour. Du bör vara beredd på att mestadels arbeta självständigt. Du har stor frihet och ansvar för att utifrån brukaren och de rutiner som finns på arbetsplatsen planera dagens aktiviteter. Det ingår även att följa med brukaren på daglig verksamhet samt till badet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, mognad och samarbetsförmåga. Du erbjuds givetvis en ordentlig introduktion samt utbildning i elrullstolskörning och lyftteknik.

  Ansök om tjänsten - Personlig assistent

 • Undersköterskor, dagtid, till Kaitumgårdens vård- och omsorgsboende

  Publiceringsdatum: 2022-05-05

  I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete med dit tillhörande sysslor. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Vi arbetar i team där omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och rehab personal har ett nära samarbete. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- och helgarbete. För närvarande arbetar man 4 av 10 helger. Du får ett fast schema som löper över 10 v med påverkansmöjligheter.

  Ansök om tjänsten - Undersköterskor, dagtid, till Kaitumgårdens vård- och omsorgsboende

 • Kaitumgården vård- och omsorgsboende söker Undersköterskor, natt

  Publiceringsdatum: 2022-05-05

  I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete med dit tillhörande sysslor. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Vi arbetar i team där omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och rehab personal har ett nära samarbete. Arbetstiden är schemalagd med största delen natt men även dag-, kvälls- och helgarbete. För närvarande arbetar man 4 av 10 helger. Schemat löper över 10 v där du arbetar 2 v dagtid och 8 veckor nattetid. Vi har ett grundschema med påverkansmöjligheter.

  Ansök om tjänsten - Kaitumgården vård- och omsorgsboende söker Undersköterskor, natt

 • Biståndshandläggare SoL/LSS

  Publiceringsdatum: 2022-04-19

  Arbetet innebär att du kommer att ha många olika kontakter då du arbetar både självständigt och mot enskilda samutförarverksamheterna. Du bör vara intresserad av att arbeta med utveckling av tjänsten och se förbättringsarbetet som en naturlig del i arbetet. Arbetet innebär att du självständigt får bedöma rätten till hjälp och stöd utifrån gällande lagstiftning och delegation. Vi utgår från IBIC i våra bedömningar. Arbetet och dokumentationen sker i verksamhetssystemen Procapita och Life Care.

  Ansök om tjänsten - Biståndshandläggare SoL/LSS

 • Sommarvikarier, leg Sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsenheten

  Publiceringsdatum: 2022-02-21

  Som sjuksköterska erbjuds du ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita. Schemalagd arbetstid där även kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Viss beredskap kan ingå efter överenskommelse

  Ansök om tjänsten - Sommarvikarier, leg Sjuksköterskor till Hälso- och sjukvårdsenheten