Ombyggnation av Östra skolan i Jokkmokk

Reinvestering och ombyggnation av Östra skolan i Jokkmokk. Jokkmokks kommun Fastighetskontoret, i samarbete med skolan, upphandlad arkitektbyrå, och tilldelade entreprenörer renoverar lokalerna för Östra Skolan i Jokkmokk.

Taggar: #Nyhet, #Kommun, #Företagsamhet, #Ung, #Utbildning, #Innovationer

Arbetet med att utveckla orådet kring Östra Skolan i Jokkmokk inleddes 2015 i och med upprättandet av en verksamhet som en mötesplats för kommunens ungdomar samt en omfattande invändig renovering av Jokkmokks sim- och sporthall. Nu fortsätter arbetet med fastighetsutveckling.

2022 färdigställdes renoveringen av Östra Skolans Aula. Anläggningen är en av de offentliga platser och lokaler i Jokkmokks kommun som har flest sittplatser för evenemang och samlingar. Aulan nyttjas vid event, av föreningar och i kommunens verksamhet - ett viktigt ansikte utåt som förmedlar en bild av Jokkmokk som de som nyttjar anläggningen bär med sig.

Jokkmokks kommun har beslutat om en förändrad skolstruktur som innebär omfattande anpassningar i Västra och Östra skolan. Satsningen är ett prioriterat projekt som bidrar till en modern och god arbetsmiljö i attraktiva lokaler.
Mer om den pågående anpassningen/ombyggnaden kommer att presenteras i kommande inlägg.

 


Publicerad: 2023-03-22 10:56. Ändrad: 2023-03-22 11:01. Ansvarig: Marc Sommarstråle


10 januari 2022

Ökad smittspridning

En kraftigt ökad smittspridning i samhället, det finns nu bekräftade fall inom socialtjänstens verksamheter.

Taggar: #Kommun
22 december 2021

Nya rekommendationer 23 december

Folkhälsomyndigheten har antagit nya rekommendationer som gäller från 23 december.

Taggar: #Kommun
18 mars 2021

Information från Östra skolan med anledning av den ökade smittspridningen

Eftersom smittspridningen av Covid-19 fortsätter att öka i Jokkmokk, så kommer Östra skolan att vidta följande åtgärder fram till påsklovet:

Taggar: #Nyhet, #Kommun
21 september 2018

Coachar mot energitjuvarna

Även små företag kan avsevärt minska sina kostnader och energipåverkan genom smartare energianvändning. I Jokkmokks kommun finns en coach som hjälper dig tillrätta.

Taggar:
Visa fler nyheter