Oklart när det är fullt tryck igen

FORTSATTA VATTENSTÖRNINGAR. Strömavbrottet i vattenverket för en dryg vecka sedan ställer fortfarande till det för vissa hushåll i Jokkmokk. Systemet har luftats ur men det är fortfarande sämre tryck lokalt, inte minst på högre belägna platser. Gatukontoret meddelar att trycket successivt kommer att förbättras men tidsaspekten när alla har fullt tryck i ledningarna igen är dock, tyvärr, fortfarande oklar.

Taggar: #Nyhet, #Kommun

Publicerad: 2019-09-10 11:36. Ändrad: 2019-09-17 09:15.


Kommun & Samhälle17 september 2019

SEE Hållbarhetsvecka i Jokkmokk

Årets Hållbarhetsvecka är igång. Årets tema är konsumtion. I Jokkmokk kan du, bland annat, gå med i en guidad tur på Återvinningscentralen. Men fler punkter finns på programmet.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Kommun & Samhälle13 september 2019

Jokkmokk placeringsort för polisen

Nu är även Jokkmokk placeringsort för poliser som söker jobb i polisområde Norra Lappland tillsammans med Gällivare och Kiruna.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Kommun & Samhälle13 september 2019

Inget avtal - stopp för flygtaxin

Från och med den 1 oktober 2019 upphör möjligheten att boka resor med flygbilen (linje 712) på sträckan Jokkmokk–Luleå Airport.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Kommun & Samhälle11 september 2019

Nytt energiprojekt i Vuollerim

Folkets hus-föreningen i Vuollerim jobbar under hösten 2019 med en förstudie avseende hållbara och smarta energilösningar. Syftet är att hitta lösningar som sparar pengar och miljö.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Visa fler nyheter