Platsvarumärket Jokkmokk

Jokkmokks kommun är känd för sin rika kulturhistoria och natursköna omgivningar. Platsvarumärket Jokkmokk bygger på dessa unika egenskaper och syftar till att marknadsföra kommunen som en attraktiv destination för både besökare, invånare och företagare.

Taggar:

Men Jokkmokks kommun hade inte varit komplett utan människorna som bor och verkar här.

Platsvarumärket Jokkmokk bygger på tre grundläggande värderingar:

  • Mångfald - Begreppet mångfald innebär för Jokkmokks kommun att se, förstå, värdesätta och tillvarata alla individers olikheter.

  • Jämlikhet - Jokkmokks kommun ska verka för att alla människors engagemang, initiativkraft och förnyelseförmåga tas till vara.

  • Jämställdhet - Jokkmokks kommun ska verka för att alla människors engagemang, initiativkraft och förnyelseförmåga tas till vara – oavsett kön.

Platsvarumärket Jokkmokk används för att marknadsföra kommunen som en attraktiv destination för både turism och företagande. Det syftar också till att stärka kommunens identitet och skapa en känsla av samhörighet bland invånarna. Genom att bygga på kommunens unika egenskaper och värderingar kan platsvarumärket Jokkmokk skapa en stark och positiv bild av kommunen, både nationellt och internationellt.


Publicerad: 2023-03-20 11:24. Ändrad: 2023-03-22 08:53.


Kommun & Samhälle16 maj 2024

Norrbottens 14 kommuner tog hem Vitalis stipendium 2024

Norrbottens 14 kommuner har tilldelats Vitalis stipendium 2024 för innovationsarbetet med ett gemensamt verksamhetssystem (Eko-system) för socialtjänsten. Priset delas ut varje år till innovationer inom vård, omsorg eller hälso- och sjukvård. Av 35 ansökningar togs tre finalister fram.

Taggar: #Kommun
Kommun & Samhälle25 april 2024

Information om offentliga majbrasor 2024

Offentlig majbrasa kräver tillstånd från Polisen. Nya bestämmelser gör att det även krävs dispens hos Samhällsbyggarnämnden för att elda.

Taggar: #Kommun
Kommun & Samhälle24 april 2024

Information från Försvarsmakten

Under vecka 18 genomför Försvarsmakten Immediate Response 24, IR24. IR24 är en del av en stor övningsserie inom Nato – Steadfast Defender 24.

Taggar: #Kommun
Kommun & Samhälle19 april 2024

Nu är det dags att ansöka om feriejobb

Nu kan du som född mellan 2006 och 2010, och som inte har (eller kommer att ha) fyllt 18 år i sommar, söka feriearbete. Sista ansökningsdag är den 19:e maj.

Taggar: #Kommun
Visa fler nyheter