Kommunen söker timvikarier

Vill du jobba i en samhällsviktig verksamhet? Då har du alla möjligheter just nu eftersom Jokkmokks kommun söker timvikarier.

Taggar: #Nyhet, #Kommun

Coronasmittan slår hårt mot kommunal personal inom alla sektorer. Inte minst inom socialtjänstens vård- och omsorgsverksamheter. Därför söker nu kommunen timvikarier - främst just inom äldreomsorgen samt omsorgen om personer med funktionsnedsättning i Jokkmokk, Vuollerim och Porjus.

Med anledning av detta söker kommunen timikarier och vänder sig till dig som har tid och engagemang att lägga på människor i behov av stöd och hjälpinsatser. Tidigare erfarenhet är inget krav utan här läggs den största vikten på personlig lämplighet.

Är du intresserad så änmäl dig hos bemanningsenheten: bemanningsenheten@jokkmokk.se (0971-173 37). Anmälningarna tas emot löpande.

Beskriv kort inom vilken eller vilka verksamheter du kan tänka dig att jobba och vilken eventuell erfarenhet och kunskap du har inom dessa verksamheter.

Behovet är stort!


Publicerad: 2020-03-25 15:49. Ändrad: 2020-03-25 16:19.


Kommun & Samhälle29 maj 2020

Stor risk för bränder och höga flöden

Risken för gräsbränder är mycket stor och samtidigt utfärdas en klass 1-varning för höga flöden i Norrbottens inland.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Kommun & Samhälle29 maj 2020

Idrotten och gymnasieskolorna igång

Gymnasieskolorna har sedan i mars i huvudsak bedrivit distansundervisning. Nu öppnas de igen. Samtidigt ges klartecken  för idrottstävlingar, matcher och cuper för alla åldrar från och med den 14 juni.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Kommun & Samhälle19 maj 2020

Annorlunda skolavslutning blir det

Inga anhöriga bjuds in till grundskolans avslutning och gymnasiet firar i slutet sällskap. Det väntar onekligen en annorlunda skolavslutning i Jokkmokk.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Kommun & Samhälle29 april 2020

Hemkörning av varor kör igång

Stora avstånd. Social distansering. Kan vara svårt för de äldre att få hem sina varor från matvaruaffären. Nu kompletterar kommunen med hemkörning till de som har det besvärligt.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Visa fler nyheter