Coachar mot energitjuvarna

Även små företag kan avsevärt minska sina kostnader och energipåverkan genom smartare energianvändning. I Jokkmokks kommun finns en coach som hjälper dig tillrätta.

Taggar:

 

Silva Herrmann är lokal coach för energi och klimat i Jokkmokks kommun och henne kan du som företagare kontakta om du behöver hjälp med att minska energianvändningen. Förutom minskade kostnader och därmed stärkt konkurrenskraft ger detta även en möjlighet att minska företagets klimatpåverkan.
   - Det finns många fördelar och som coach finns jag till för kommunens småföretag som vill få hjälp med detta. Coachningen och rådgivningen för att snabbt komma igång är gratis, säger Silva Herrmann.
   Coachningen innebär även hjälp till att prioritera rätt typ av åtgärder och det kommer även att ges möjligheter till erfarenhetsutbyte mellan företag i samma eller likartad situation.

Projektet Coacher för Energi och Klimat finansieras av Energimyndigheten och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden via det Nationella Regionalfondsprogrammet.

Kontakt och mer om programmet: silva.hermann@lapplands.se


Publicerad: 2018-09-21 10:36. Ändrad: 2018-09-21 10:41.


22 mars 2023

Ombyggnation av Östra skolan i Jokkmokk

Reinvestering och ombyggnation av Östra skolan i Jokkmokk. Jokkmokks kommun Fastighetskontoret, i samarbete med skolan, upphandlad arkitektbyrå, och tilldelade entreprenörer renoverar lokalerna för Östra Skolan i Jokkmokk.

Taggar: #Nyhet, #Kommun, #Företagsamhet, #Ung, #Utbildning, #Innovationer
10 januari 2022

Ökad smittspridning

En kraftigt ökad smittspridning i samhället, det finns nu bekräftade fall inom socialtjänstens verksamheter.

Taggar: #Kommun
22 december 2021

Nya rekommendationer 23 december

Folkhälsomyndigheten har antagit nya rekommendationer som gäller från 23 december.

Taggar: #Kommun
18 mars 2021

Information från Östra skolan med anledning av den ökade smittspridningen

Eftersom smittspridningen av Covid-19 fortsätter att öka i Jokkmokk, så kommer Östra skolan att vidta följande åtgärder fram till påsklovet:

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Visa fler nyheter