Vuollerimbadet är öppet igen

Efter en tid av reparationsarbeten är nu Vuollerimbadet öppet igen. Nytt för året är att det allmänna badet är flyttat till Vuollerim under den tid Östra skolans sim- och sporthall renoveras. Om du vill boka en badtid ringer du kultur- och fritidskontoret: 0971-17335, 17203. Biljetter till det allmänna badet köper du i förväg på biblioteket. Badmästare Per-Erik Rim hälsar alla badsugna i Jokkmokks kommun hjärtligt välkomna!

Publicerad: 2018-10-24 08:13. Ändrad: 2018-10-24 08:27.

Uppleva & Göra23 maj 2019

Återställning av elljusspåret är på gång

Nu drar återställningen av elljusspåret igång.

Uppleva & Göra10 maj 2019

Prova-på-dag med Petter

Många vill, kanske försöker men har svårt att hitta den så hälsosamma vardagsmotionen. 19 maj kör kommunen en prova-på-dag med aktiviteter och Luleå Hockeys fystränare Petter Pettersson på plats som inspiratör och föreläsare.

Uppleva & Göra20 november 2018

Linnea skriver människor till liv i Ӕdnan - som tilldelats det prestigefulla Augustpriset

En uppmärksam tystnad mötte författaren Linnea Axelsson på det samiska biblioteket i Jokkmokk, när hon med återhållsamt tonläge läste ur och berättade om sin senaste bok Ӕdnan. Boken som nominerades och tog hem det prestigefyllda Augustpriset i kategorin årets svenska skönlitterära bok.