Vinnare Promenad i Jokkmokks Kommun

Sammanräkningen från 1 mars till 31 mars av lådorna på Storknabben och Klipptjärn, blev 191 st inskrivna på Storknabben,  382 st på Klipptjärn, Murjek  48 st, Porjus 194 st och Vuollerim   siffror kommer snart. Mars månads vinnare i utlottningen av priser blev....

Jokkmokks SK sponsrade med en Toppluva till den som gjort mest toppturer till Storknabben under mars månad och det blev Lars Gustavsson med 28 gånger.

Storknabbens vinnare blev Lars Gustavsson som vann korvprodukter sponsrad av Jokkmokks Korv, Clava Holmbom som vann presentkort på 200 kr sponsrad av ICA, Helen Svartling vann Utflykt och äventyrs boken sponsrad av Naturskyddsföreningen Jokkmokk, Erik Eriksson som vann ett kaffepaket från Kultur och Fritid,

Vinnare till Klipptjärn blev Inga-Lill Isaksson som vann korvprodukter sponsrad av Jokkmokks Korv, Simon Nordlund som vann presentkort på 200 kr sponsrad av ICA, Anna Jonsson Gunnare vann Utflykt och äventyrs boken sponsrad av Naturskyddsföreningen Jokkmokk, Mareno Gaelok som vann ett kaffepaket från Kultur och Fritid, Sonja Kuoljok vann en buff sponsrad av Jokkmokk SK.

Vinnare i Murjek är Jonny Andersson och Ahti Koivula som vann varsitt kaffepaket.

Vinnare i Porjus Berith Blomqvist (Grilltillbehör) Ella-Stina Orpus (Lampa och duk) Taimi Kronholm (Sjal) Britt-Marie Högling (Temuggar) Lotta Lundgren (Kaffe)

Vinnare  i Vuollerim

Nästa dragning för april månad blir i början på maj, så promenera på.

Publicerad: 2021-04-07 13:30. Ändrad: 2021-04-26 15:41.

Uppleva & Göra07 maj 2021

Vi flyttar motionslådor tillfälligt och har lottat ut aprils motions vinnare

Vi flyttar våra lådor från Storknabben och Klipptjärn tillfälligt till Arctic camp(notudden) och Skabram sjön vid Jakt och fiskes kontor. Vinnare under aprils promenader blev.

Uppleva & Göra30 april 2021

Jokkmokk sätter regionen i rörelse

Jokkmokks kommun står värd för en dans- och arrangörsvecka den 24-30 maj. Veckan har fått namnet ”Jåhkåmåhkke Labut - Jokkmokk i rörelse” för att hylla danskonsten. Målet är bland annat att stimulera barns och ungdomars möjligheter att se och prova på dans i olika former, men också att utbilda arrangörer till att genomföra hållbara evenemang och att lära sig mer om dansen som konstform.

Uppleva & Göra01 april 2021

Skoterförbud våren 2021

Tillfälliga skoterförbud i Jokkmokks komun i Ulldevis ost, Kabla, Tsähkok, Njunjes, Ulldevis och Vaisa. För mer information som kartor, beslut tryck på texten

Uppleva & Göra18 mars 2021

Snögubbetävlingen och sportlovspromenaden är avgjord

Vinnare i årets snögubbe blev Mattias, Rasmus och Kajsa Hagenbuch som tillverkade en skidåkande snögubbe, grattis till varsin varsin pizzamåltid. Sportlovspromenadens vinnare blev 10 stycken barn och ungdomar som vinner varsitt presentkort.