Vinnare motionslådor juni månad

Juni månads vinnare blir den här gången tyvärr utan klipptjärns låda, tyvärr var den försvunnen så vi lottar ut lite extra nästa månad på den lådan. Sammanlagt som gått till Storknabben och Arctic camp är 113 st.

Charlott Levin vann en påse med produkter från C/O Gerd

Alexandre Lamantne vann ett kaffepaket.

Lisbet Henriksson vann en produkt från Team sportia

Rune Öhman vann ett skärp från Stoorstålka.

Yuvarest Hongka vann ett kaffepaket

Priserna den här månaden sponsrades av Stoorstålka, C/O Gerd, Team Sportia, Kultur & Fritid

Publicerad: 2021-07-02 08:20. Ändrad: 2021-07-02 08:21.

Uppleva & Göra23 juni 2021

Hemester i Jokkmokks kommun

I vår kommun finns det många vackra och annorlunda platser som går bra att besöka genom att cykla eller promenera. Många platser är inte så kända, men förtjänar att uppmärksammas lite extra. Eftersom det i sommar är ett särskilt läge för "hemester" i Sverige vill Jokkmokks kommun slå ett slag för utflykter i vår egen kommun.

Uppleva & Göra17 juni 2021

Inget att göra? Här finns tips för sommarlovslediga!

Nu finns det ett program med roliga och inspirerande sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar i Jokkmokks kommun. Kulturskolan, fritidsgården Östra Hörnet, Biblioteket och föreningarna Jokkmokks Basket, Jokkmokk SK, Ájtte Musei Vänner och Gamla Apoteket är de som organiserar aktiviteterna.

Uppleva & Göra04 juni 2021

Motionslådorna - här är vinnarna i maj

Det var 241 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan vid Skabram/Jokkmokk jakt och fiskes lokal, 185 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan på Arctic camp vid receptionen. Vinnare från motionslådorna i Skabram och Arctic camp blev......

Uppleva & Göra07 maj 2021

Vi flyttar motionslådor tillfälligt och har lottat ut aprils motions vinnare

Vi flyttar våra lådor från Storknabben och Klipptjärn tillfälligt till Arctic camp(notudden) och Skabram sjön vid Jakt och fiskes kontor. Vinnare under aprils promenader blev.