Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt våra sex nya utflyktsmål i guiden till utflyktsmål i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, där det var tre utvalda vandringsleder i Porjus, tre i Vuollerim, och sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!

Vandringsledsvinnarna:

Getberget - Laila Jonsson årskort på Jokkmokks SLKs gym och Inger Kvickström presentkort på Team Sportia.

Talvatis - Anneli Tuolja årskort på Jokkmokks SLKs gym och Anneli Eklöv presentkort på Team Sportia.

Porjus - Lotta Lundgren presentkort på Team Sportia och Freddy Palm presenkort på Lilla Paradiset.

Vuollerim - Gunilla Degerkvist presentkort på Porsi bygg och Linn Almqvist presentkort på sportbaren

Utflyktsmålsvinnarna:

Magnus Holmbom, Urban Ek och Hasse Lindberg är vinnare av var sitt presentkort.

Publicerad: 2020-10-13 08:01. Ändrad: 2020-10-13 11:38.

Uppleva & Göra02 juli 2021

Vinnare motionslådor juni månad

Juni månads vinnare blir den här gången tyvärr utan klipptjärns låda, tyvärr var den försvunnen så vi lottar ut lite extra nästa månad på den lådan. Sammanlagt som gått till Storknabben och Arctic camp är 113 st.

Uppleva & Göra23 juni 2021

Hemester i Jokkmokks kommun

I vår kommun finns det många vackra och annorlunda platser som går bra att besöka genom att cykla eller promenera. Många platser är inte så kända, men förtjänar att uppmärksammas lite extra. Eftersom det i sommar är ett särskilt läge för "hemester" i Sverige vill Jokkmokks kommun slå ett slag för utflykter i vår egen kommun.

Uppleva & Göra17 juni 2021

Inget att göra? Här finns tips för sommarlovslediga!

Nu finns det ett program med roliga och inspirerande sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar i Jokkmokks kommun. Kulturskolan, fritidsgården Östra Hörnet, Biblioteket och föreningarna Jokkmokks Basket, Jokkmokk SK, Ájtte Musei Vänner och Gamla Apoteket är de som organiserar aktiviteterna.

Uppleva & Göra04 juni 2021

Motionslådorna - här är vinnarna i maj

Det var 241 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan vid Skabram/Jokkmokk jakt och fiskes lokal, 185 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan på Arctic camp vid receptionen. Vinnare från motionslådorna i Skabram och Arctic camp blev......