Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt våra sex nya utflyktsmål i guiden till utflyktsmål i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, där det var tre utvalda vandringsleder i Porjus, tre i Vuollerim, och sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!

Vandringsledsvinnarna:

Getberget - Laila Jonsson årskort på Jokkmokks SLKs gym och Inger Kvickström presentkort på Team Sportia.

Talvatis - Anneli Tuolja årskort på Jokkmokks SLKs gym och Anneli Eklöv presentkort på Team Sportia.

Porjus - Lotta Lundgren presentkort på Team Sportia och Freddy Palm presenkort på Lilla Paradiset.

Vuollerim - Gunilla Degerkvist presentkort på Porsi bygg och Linn Almqvist presentkort på sportbaren

Utflyktsmålsvinnarna:

Magnus Holmbom, Urban Ek och Hasse Lindberg är vinnare av var sitt presentkort.

Publicerad: 2020-10-13 08:01. Ändrad: 2020-10-13 11:38.

Uppleva & Göra06 maj 2022

Ny Hjärtstartare i Murjek

Nu finns det en hjärtstartare i Murjeks kiosk och tågstation

Uppleva & Göra11 april 2022

Ny Hjärtstartare i Vuollerim

Nu är en ny hjärtstartare utplacerad i Vuollerim Bodenvägen 14A Bankomaten, där är det öppet dygnet runt,

Uppleva & Göra03 februari 2022

Motionslådor

Nu börjar solen titta fram och för som har lämnat nyårslöften att motionera mera och även för er andra så finns det motionslådor att promenera, jogga, cykla eller åka skidor till, skriv upp er på listan som ligger i lådan och du är med på utlottning av priser varje månad. Läs om var lådorna finns

Uppleva & Göra17 januari 2022

De får stipendierna för år 2021

Nu är det bestämt vilka som får 2021 års kulturstipendium och ungdomsledare- och idrottsstipendium. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att konstnären Carola Grahn ska få Jokkmokks kommuns kulturstipendium och baskettränaren Lasse Mikkelsson ska få ungdomsledare- och idrottsstipendiet.