Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt våra sex nya utflyktsmål i guiden till utflyktsmål i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, där det var tre utvalda vandringsleder i Porjus, tre i Vuollerim, och sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!

Vandringsledsvinnarna:

Getberget - Laila Jonsson årskort på Jokkmokks SLKs gym och Inger Kvickström presentkort på Team Sportia.

Talvatis - Anneli Tuolja årskort på Jokkmokks SLKs gym och Anneli Eklöv presentkort på Team Sportia.

Porjus - Lotta Lundgren presentkort på Team Sportia och Freddy Palm presenkort på Lilla Paradiset.

Vuollerim - Gunilla Degerkvist presentkort på Porsi bygg och Linn Almqvist presentkort på sportbaren

Utflyktsmålsvinnarna:

Magnus Holmbom, Urban Ek och Hasse Lindberg är vinnare av var sitt presentkort.

Publicerad: 2020-10-13 08:01. Ändrad: 2020-10-13 11:38.

Uppleva & Göra18 juni 2024

Sommarlovsaktiviteter 2024

Kom och prova på att skapa i den kreativa verkstaden i parken, eller var med på ett dagridläger i Vuollerim! Kolla in några av sommarens aktiviteter - kanske hittar du något du aldrig prövat på förut!

Uppleva & Göra02 maj 2024

Stort intresse för Jokkmokks kommuns konstnärsresidens

Nu börjar det bli dags att utse årets konstnär för Jokkmokks kommuns konstnärsresidens. I år har kommunen fått ett rekordstort intresse för initiativet. Inför 2024 har man mottagit hela 460 ansökningar från både svenska och internationella konstnärer, jämfört med knappt 160 st föregående år.

Uppleva & Göra22 april 2024

Skoterförbud våren 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud våren 2024, Kabla, Tsähkok, Ulldevis, Njunjes och Vaisaområdet. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.

Uppleva & Göra18 mars 2024

Ett aktivt påsklov för skollediga!

Skolelever i Jokkmokks kommun har påsklov under vecka 14, alltså elva härliga vårvinterdagar från skärtorsdagen den 28 mars till söndagen den 7 april. Här kommer några förslag på aktiviteter för dig som vill göra nåt kul tillsammans med andra skollediga barn och ungdomar. Några aktiviteter börjar redan under vecka 13, alltså veckan innan påsk.