Vinnare i promenera mera i Jokkmokk

Sammanräkningen från 11 februari till 28 februari av lådorna på Storknabben och Klipptjärn, blev 62 st inskrivna på Storknabben, 102 st på Klipptjärn, Murjek 24 st, vuollerim 68 st och Porjus 52 st. Februaris vinnare i utlottningen av priser blev....

Storknabbens vinnare blev Ann-Charlotte Lindmark som vann en korvring sponsrad av Jokkmokks Korv, Sara Hermansson som vann presentkort på 200 kr sponsrad av ICA, Daniel Mattsson som vann ett kaffepaket från Kultur och Fritid, Jokkmokks SK sponsrade med en Toppluva till den som gjort mest toppturer till Storknabben och det blev Daniel Mattsson med 11 gånger.

Vinnare till Klipptjärn blev Tove Forsberg Kvickström som vann en korvring sponsrad av Jokkmokks Korv, Othilia Wimyr som vann presentkort på 200 kr sponsrad av ICA, Mareno Gaelok som vann ett kaffepaket från Kultur och Fritid,

Vinnare i Murjek blev Ahti Koivula , lunch på Hembygdsgården och Torsten Zeller, kaffepaket.

Vinnare i Porjus blev Lennart Eriksson 2 kaffepaket.

Vinnare  i Vuollerim  blev B-M Nilsson  1 kaffepaket

Publicerad: 2021-03-01 16:22. Ändrad: 2021-03-19 11:31.

Uppleva & Göra17 januari 2022

De får stipendierna för år 2021

Nu är det bestämt vilka som får 2021 års kulturstipendium och ungdomsledare- och idrottsstipendium. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att konstnären Carola Grahn ska få Jokkmokks kommuns kulturstipendium och baskettränaren Lasse Mikkelsson ska få ungdomsledare- och idrottsstipendiet.

Uppleva & Göra15 december 2021

Vintersolståndet ska firas in!

Välkommen till ett gemensamt firande av vändningen mot ljusare tider på tisdag den 21 december. Kultur och Fritid bjuder in alla åldrar att samlas vid pulkbacken vid Talvatis kl. 18.00 - 19.00.

Uppleva & Göra14 december 2021

Marknadsprogram 2022

Nu finns marknadsprogrammet för 2022 ute.

Taggar: #Kommun, #Kultur
Uppleva & Göra02 december 2021

Julkonsert!

Välkommen på Julkonsert 19 december kl. 18.00.  Biosalongen Folkets hus Jokkmokk. Fritt inträde! Arrangör Kulturskolan Jokkmokks Kommun