Vinnare i promenera mera i Jokkmokk

Sammanräkningen från 11 februari till 28 februari av lådorna på Storknabben och Klipptjärn, blev 62 st inskrivna på Storknabben, 102 st på Klipptjärn, Murjek 24 st, vuollerim 68 st och Porjus 52 st. Februaris vinnare i utlottningen av priser blev....

Storknabbens vinnare blev Ann-Charlotte Lindmark som vann en korvring sponsrad av Jokkmokks Korv, Sara Hermansson som vann presentkort på 200 kr sponsrad av ICA, Daniel Mattsson som vann ett kaffepaket från Kultur och Fritid, Jokkmokks SK sponsrade med en Toppluva till den som gjort mest toppturer till Storknabben och det blev Daniel Mattsson med 11 gånger.

Vinnare till Klipptjärn blev Tove Forsberg Kvickström som vann en korvring sponsrad av Jokkmokks Korv, Othilia Wimyr som vann presentkort på 200 kr sponsrad av ICA, Mareno Gaelok som vann ett kaffepaket från Kultur och Fritid,

Vinnare i Murjek blev Ahti Koivula , lunch på Hembygdsgården och Torsten Zeller, kaffepaket.

Vinnare i Porjus blev Lennart Eriksson 2 kaffepaket.

Vinnare  i Vuollerim  blev B-M Nilsson  1 kaffepaket

Publicerad: 2021-03-01 16:22. Ändrad: 2021-03-19 11:31.

Uppleva & Göra18 mars 2024

Ett aktivt påsklov för skollediga!

Skolelever i Jokkmokks kommun har påsklov under vecka 14, alltså elva härliga vårvinterdagar från skärtorsdagen den 28 mars till söndagen den 7 april. Här kommer några förslag på aktiviteter för dig som vill göra nåt kul tillsammans med andra skollediga barn och ungdomar. Några aktiviteter börjar redan under vecka 13, alltså veckan innan påsk.

Uppleva & Göra23 februari 2024

Nordenskiöldsloppet 2024

Den 23 mars 2024 går sjunde upplagan av Nordenskiöldsloppet i modern tid. Den 220 km långa spårade banan leder genom orörd vildmark norr om polcirkeln och följer en skidhistorisk bansträckning från 1884.

Taggar: #Kultur
Uppleva & Göra21 februari 2024

Sportlovsprogrammet 2024 - tips på gratis aktiviteter

Vecka 10 är det sportlov i Jokkmokks kommun. Föreningslivet tillsammans med Jokkmokks kommun ordnar fria aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar. Passa på att pröva några av aktiviteterna - kanske hittar du något som blir din nya grej!

Uppleva & Göra09 februari 2024

Skoterförbud 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud vintern 2024, Kabla öst och väst. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.