Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt dom fem utvalda utflyktsmålen i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!

Vinnare blev......

I Utflyktsmålen - Jonny Knutsson och Tomas Wallin vann Presentkort på 500 kr Marja Mickelsson vann en väska sponsrad av Team Sportia, Gunilla Degerkvist vann vattenflaska från Fritidsbanken.

Getbergets vinnare blev - Sunna Kuoljok och Josefin Åkerlund vann presentkort på 500 kr, Helena Länta vann ett gymkort sponrat av Jokkmokks SLK, Viggo Spik vann en väska sponrad av Team Sportia, A-K Länta vann en vattenflaska från Fritidsbanken.

Talvatis vinnarna var - Anneli Eklöv och Hans Eklöv vann presentkort på 500 kr. Tomas Spik vann ett gymkort sponrat av Jokkmokks SLK, Anneli Tuolja vann en väska sponrad av Team Sportia, Ingrid Hellberg vann en vattenflaska från Fritidsbanken.

Välkommna tillbaka allihopa nästa sommar och ha en trevlig vinter ute i skidspåren, glöm inte att vi har massor med motionslådor ute i Jokkmokks kommunen där man kan vinna priser varje månad.

Publicerad: 2021-10-22 08:21. Ändrad: 2021-10-22 08:21.

Uppleva & Göra18 mars 2024

Ett aktivt påsklov för skollediga!

Skolelever i Jokkmokks kommun har påsklov under vecka 14, alltså elva härliga vårvinterdagar från skärtorsdagen den 28 mars till söndagen den 7 april. Här kommer några förslag på aktiviteter för dig som vill göra nåt kul tillsammans med andra skollediga barn och ungdomar. Några aktiviteter börjar redan under vecka 13, alltså veckan innan påsk.

Uppleva & Göra23 februari 2024

Nordenskiöldsloppet 2024

Den 23 mars 2024 går sjunde upplagan av Nordenskiöldsloppet i modern tid. Den 220 km långa spårade banan leder genom orörd vildmark norr om polcirkeln och följer en skidhistorisk bansträckning från 1884.

Taggar: #Kultur
Uppleva & Göra21 februari 2024

Sportlovsprogrammet 2024 - tips på gratis aktiviteter

Vecka 10 är det sportlov i Jokkmokks kommun. Föreningslivet tillsammans med Jokkmokks kommun ordnar fria aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar. Passa på att pröva några av aktiviteterna - kanske hittar du något som blir din nya grej!

Uppleva & Göra09 februari 2024

Skoterförbud 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud vintern 2024, Kabla öst och väst. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.