Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt dom fem utvalda utflyktsmålen i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!

Vinnare blev......

I Utflyktsmålen - Jonny Knutsson och Tomas Wallin vann Presentkort på 500 kr Marja Mickelsson vann en väska sponsrad av Team Sportia, Gunilla Degerkvist vann vattenflaska från Fritidsbanken.

Getbergets vinnare blev - Sunna Kuoljok och Josefin Åkerlund vann presentkort på 500 kr, Helena Länta vann ett gymkort sponrat av Jokkmokks SLK, Viggo Spik vann en väska sponrad av Team Sportia, A-K Länta vann en vattenflaska från Fritidsbanken.

Talvatis vinnarna var - Anneli Eklöv och Hans Eklöv vann presentkort på 500 kr. Tomas Spik vann ett gymkort sponrat av Jokkmokks SLK, Anneli Tuolja vann en väska sponrad av Team Sportia, Ingrid Hellberg vann en vattenflaska från Fritidsbanken.

Välkommna tillbaka allihopa nästa sommar och ha en trevlig vinter ute i skidspåren, glöm inte att vi har massor med motionslådor ute i Jokkmokks kommunen där man kan vinna priser varje månad.

Publicerad: 2021-10-22 08:21. Ändrad: 2021-10-22 08:21.

Uppleva & Göra06 maj 2022

Ny Hjärtstartare i Murjek

Nu finns det en hjärtstartare i Murjeks kiosk och tågstation

Uppleva & Göra11 april 2022

Ny Hjärtstartare i Vuollerim

Nu är en ny hjärtstartare utplacerad i Vuollerim Bodenvägen 14A Bankomaten, där är det öppet dygnet runt,

Uppleva & Göra03 februari 2022

Motionslådor

Nu börjar solen titta fram och för som har lämnat nyårslöften att motionera mera och även för er andra så finns det motionslådor att promenera, jogga, cykla eller åka skidor till, skriv upp er på listan som ligger i lådan och du är med på utlottning av priser varje månad. Läs om var lådorna finns

Uppleva & Göra17 januari 2022

De får stipendierna för år 2021

Nu är det bestämt vilka som får 2021 års kulturstipendium och ungdomsledare- och idrottsstipendium. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att konstnären Carola Grahn ska få Jokkmokks kommuns kulturstipendium och baskettränaren Lasse Mikkelsson ska få ungdomsledare- och idrottsstipendiet.