Sportlov

Massor av aktiviteter som berättarläger, sportlovsgrillning i Porsilångan och Jokkmokks församlings lokal, Friåkning på ishallen, gratis bad, utställning och tipsrunda, slalomskola, skidtävling, öppet hus med gratis hamurgare i rimhallen, prova på klätterväggen, testa pistol och  gevärskytte, , Östra hörnet är öppet kolla hela programet med plats och tider för alla aktiviteter och även nya aktiviteter som inte hunnit med till affischen

Spotlovsprogrammet

Sportlov i Vuollerims skidbacke

och så klart är alla skidspår och pulkbackar pistade,

Publicerad: 2023-03-02 08:43. Ändrad: 2023-03-02 09:00.

Uppleva & Göra23 februari 2024

Nordenskiöldsloppet 2024

Den 23 mars 2024 går sjunde upplagan av Nordenskiöldsloppet i modern tid. Den 220 km långa spårade banan leder genom orörd vildmark norr om polcirkeln och följer en skidhistorisk bansträckning från 1884.

Taggar: #Kultur
Uppleva & Göra21 februari 2024

Sportlovsprogrammet 2024 - tips på gratis aktiviteter

Vecka 10 är det sportlov i Jokkmokks kommun. Föreningslivet tillsammans med Jokkmokks kommun ordnar fria aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar. Passa på att pröva några av aktiviteterna - kanske hittar du något som blir din nya grej!

Uppleva & Göra09 februari 2024

Skoterförbud 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud vintern 2024, Kabla öst och väst. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.

Uppleva & Göra31 januari 2024

Vi firar årets kultur- och idrotts-stipendiater under Jokkmokks marknad

Kultur- och fritidsnämnden har utsett 2023 års kultur- och idrottsstipendiater. Det är två kvinnor som med sitt engagemang på var sitt håll ger hopp för framtiden. De förmedlar sina kunskaper till kommande generationer!