Sportlov i Jokkmokks kommun

Sportlovsprogrammet under lovet den 6-14 mars innehåller blandade aktiviteter där vi försöker vara ute och även hålla avstånd - och glöm inte att stanna hemma om du är minsta sjuk. Vi har uteaktiviteter med fina priser, till exempel bokjakt, bygg din egen snögubbe och vinn pizzacheckar på promenad.

Du kan låna grejer från fritidsbanken för tex, skidor, snowboard m.m.

Skidbackarna i Porjus, Vuollerim och Kåbdalis håller öppet under lovet.

Östra Hörnet kommer att ha aktiviteter, så gå gärna in på deras Facebook- och Instagram-länkar för att se det senaste om deras aktiviter.

OBS att vi tyvärr fått ställa in Parkour-workshoppen 12/3 på grund av den ökade smittspridningen i länet.

facebook Östra Hörnet

instagram Östra Hörnet

För mer information, kontakta Stefan Lindmark, fritidskonsulent, tel 0971-17335, stefan.lindmark@jokkmokk.se.

Publicerad: 2021-03-03 15:22. Ändrad: 2021-03-04 12:39.

Uppleva & Göra17 januari 2022

De får stipendierna för år 2021

Nu är det bestämt vilka som får 2021 års kulturstipendium och ungdomsledare- och idrottsstipendium. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att konstnären Carola Grahn ska få Jokkmokks kommuns kulturstipendium och baskettränaren Lasse Mikkelsson ska få ungdomsledare- och idrottsstipendiet.

Uppleva & Göra15 december 2021

Vintersolståndet ska firas in!

Välkommen till ett gemensamt firande av vändningen mot ljusare tider på tisdag den 21 december. Kultur och Fritid bjuder in alla åldrar att samlas vid pulkbacken vid Talvatis kl. 18.00 - 19.00.

Uppleva & Göra14 december 2021

Marknadsprogram 2022

Nu finns marknadsprogrammet för 2022 ute.

Taggar: #Kommun, #Kultur
Uppleva & Göra02 december 2021

Julkonsert!

Välkommen på Julkonsert 19 december kl. 18.00.  Biosalongen Folkets hus Jokkmokk. Fritt inträde! Arrangör Kulturskolan Jokkmokks Kommun