Sportlov i Jokkmokks kommun

Sportlovsprogrammet under lovet den 6-14 mars innehåller blandade aktiviteter där vi försöker vara ute och även hålla avstånd - och glöm inte att stanna hemma om du är minsta sjuk. Vi har uteaktiviteter med fina priser, till exempel bokjakt, bygg din egen snögubbe och vinn pizzacheckar på promenad.

Du kan låna grejer från fritidsbanken för tex, skidor, snowboard m.m.

Skidbackarna i Porjus, Vuollerim och Kåbdalis håller öppet under lovet.

Östra Hörnet kommer att ha aktiviteter, så gå gärna in på deras Facebook- och Instagram-länkar för att se det senaste om deras aktiviter.

OBS att vi tyvärr fått ställa in Parkour-workshoppen 12/3 på grund av den ökade smittspridningen i länet.

facebook Östra Hörnet

instagram Östra Hörnet

För mer information, kontakta Stefan Lindmark, fritidskonsulent, tel 0971-17335, stefan.lindmark@jokkmokk.se.

Publicerad: 2021-03-03 15:22. Ändrad: 2021-03-04 12:39.

Uppleva & Göra23 februari 2024

Nordenskiöldsloppet 2024

Den 23 mars 2024 går sjunde upplagan av Nordenskiöldsloppet i modern tid. Den 220 km långa spårade banan leder genom orörd vildmark norr om polcirkeln och följer en skidhistorisk bansträckning från 1884.

Taggar: #Kultur
Uppleva & Göra21 februari 2024

Sportlovsprogrammet 2024 - tips på gratis aktiviteter

Vecka 10 är det sportlov i Jokkmokks kommun. Föreningslivet tillsammans med Jokkmokks kommun ordnar fria aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar. Passa på att pröva några av aktiviteterna - kanske hittar du något som blir din nya grej!

Uppleva & Göra09 februari 2024

Skoterförbud 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud vintern 2024, Kabla öst och väst. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.

Uppleva & Göra31 januari 2024

Vi firar årets kultur- och idrotts-stipendiater under Jokkmokks marknad

Kultur- och fritidsnämnden har utsett 2023 års kultur- och idrottsstipendiater. Det är två kvinnor som med sitt engagemang på var sitt håll ger hopp för framtiden. De förmedlar sina kunskaper till kommande generationer!