Sommarlovsaktiviteter i kommunen

Massor av sommarlovsaktiviteter blir det självklart i Jokkmokks kommun. I Jokkmokk är det Östra Hörnet som håller i badutflykter, kvällsgrillning, baka midsommartårta, cykel-utflykt, fiske och minigolf. I Jokkmokk/Vuollerim är det Kulturskolan som håller i att bygga drake, musikverkstad och i Vuollerim är det VSK och Unga Örnar som håller i fotbollsskolan, VSK-loppet, spökvandring och pizzakväll.

Sommarlovs program

Publicerad: 2019-06-18 10:41. Ändrad: 2019-06-25 11:33.

Uppleva & Göra02 mars 2020

Fritidsbanken

Ny plats för fritidsbanken, nere på ishallen bottre ingången. Kontakta Bo Svennson 0706699672 eller Niklas Wågman 0706699673 för info och hjälp. Fritidsbanken är ett ställe där du kan låna fritidsgrejer som tex. längd, slalom skidor, snowboards, pjäxor, skridskor, hjälmar, pulkor, tefat, åkmadrasser, pimpelspön mm. alldeles gratis

Uppleva & Göra25 juni 2019

Maxa din sommar

Passa på och ladda era batterier ute i naturen, världens bästa vardagsrum. Nu finns kontrollerna ute efter vandringslederna och kort finns att hämta på biblioteken, turistbyrån och Arctic Circle Camp. Så varför inte packa matsäcken och göra en utflykt till våra utflyktsmål i kommunen?

Uppleva & Göra23 maj 2019

Återställning av elljusspåret är på gång

Nu drar återställningen av elljusspåret igång.

Uppleva & Göra20 november 2018

Linnea skriver människor till liv i Ӕdnan - som tilldelats det prestigefulla Augustpriset

En uppmärksam tystnad mötte författaren Linnea Axelsson på det samiska biblioteket i Jokkmokk, när hon med återhållsamt tonläge läste ur och berättade om sin senaste bok Ӕdnan. Boken som nominerades och tog hem det prestigefyllda Augustpriset i kategorin årets svenska skönlitterära bok.