Uppleva & Göra07 maj 2021

Vi flyttar motionslådor tillfälligt och har lottat ut aprils motions vinnare

Vi flyttar våra lådor från Storknabben och Klipptjärn tillfälligt till Arctic camp(notudden) och Skabram sjön vid Jakt och fiskes kontor. Vinnare under aprils promenader blev.

Uppleva & Göra30 april 2021

Jokkmokk sätter regionen i rörelse

Jokkmokks kommun står värd för en dans- och arrangörsvecka den 24-30 maj. Veckan har fått namnet ”Jåhkåmåhkke Labut - Jokkmokk i rörelse” för att hylla danskonsten. Målet är bland annat att stimulera barns och ungdomars möjligheter att se och prova på dans i olika former, men också att utbilda arrangörer till att genomföra hållbara evenemang och att lära sig mer om dansen som konstform.

Uppleva & Göra07 april 2021

Vinnare Promenad i Jokkmokks Kommun

Sammanräkningen från 1 mars till 31 mars av lådorna på Storknabben och Klipptjärn, blev 191 st inskrivna på Storknabben,  382 st på Klipptjärn, Murjek  48 st, Porjus 194 st och Vuollerim   siffror kommer snart. Mars månads vinnare i utlottningen av priser blev....

Uppleva & Göra18 mars 2021

Snögubbetävlingen och sportlovspromenaden är avgjord

Vinnare i årets snögubbe blev Mattias, Rasmus och Kajsa Hagenbuch som tillverkade en skidåkande snögubbe, grattis till varsin varsin pizzamåltid. Sportlovspromenadens vinnare blev 10 stycken barn och ungdomar som vinner varsitt presentkort.