Promenera mera

Nu kan du promenera i Jokkmokks kommun på flera ställen och samtidigt ha en chans att vinna fina priser. Det kommer lottas ut priser i slutet på varje månad, så det gäller att skriva ner ditt namn och telefon nummer i blocket som ligger i lådan.

Lådor i Jokkmokk finns uppe på Storknabben och grillplatsen vid Klipptjärn, i Vuollerim finns den efter Broarna runt slingan, i Porjus finns lådan vid busshållplatsen mitt i emot gamla ICA och i Murjek finns den vid cykelstigen.

Har ni några frågor så kontakta Stefan 070-3197280 eller Ann 073-03091565

Publicerad: 2021-02-12 09:55. Ändrad: 2021-02-12 09:59.

Uppleva & Göra07 april 2021

Vinnare Promenad i Jokkmokks Kommun

Sammanräkningen från 1 mars till 31 mars av lådorna på Storknabben och Klipptjärn, blev 191 st inskrivna på Storknabben,  382 st på Klipptjärn, Murjek  48 st, Vuollerim  och Porjus siffror kommer snart. Mars månads vinnare i utlottningen av priser blev....

Uppleva & Göra01 april 2021

Skoterförbud våren 2021

Beslut om tillfälligt skoterförbud inom Ulldevis Jokkmokks kommun 2021. Tillfälligt skoterförbud beviljas under perioden med anledning av att renarna behöver betesro inför och under kalvning. Den som skrämmer eller på annat sätt ofredar renar som uppehåller sig inom förbudsområdet kan dömas till böter. Ikraftträdande av skoterförbud sker direkt efter period av kungörelse, 2021-04-13 och gäller till och med barmark. Förbudet gäller inom nedanstående områden, se bifogad karta

Uppleva & Göra18 mars 2021

Snögubbetävlingen och sportlovspromenaden är avgjord

Vinnare i årets snögubbe blev Mattias, Rasmus och Kajsa Hagenbuch som tillverkade en skidåkande snögubbe, grattis till varsin varsin pizzamåltid. Sportlovspromenadens vinnare blev 10 stycken barn och ungdomar som vinner varsitt presentkort.

Uppleva & Göra03 mars 2021

Sportlov i Jokkmokks kommun

Sportlovsprogrammet under lovet den 6-14 mars innehåller blandade aktiviteter där vi försöker vara ute och även hålla avstånd - och glöm inte att stanna hemma om du är minsta sjuk. Vi har uteaktiviteter med fina priser, till exempel bokjakt, bygg din egen snögubbe och vinn pizzacheckar på promenad.