Omklädningsrum öppna igen

I eftermiddag öppnar Jokkmokks kommun åter omklädningsrummen i sim- och sporthallen, samt på idrottsplatsen i Jokkmokk.

Förra veckan ville kommunen minska risken för smittspridning genom att för säkerhets skull stänga omklädningsrummen i de kommunala fritidsanläggningarna. Detta innebar att alla som tränade i ishallen och i Östra skolans sporthall fick byta om och duscha hemma och alla aktiviteter i simhallen blev inställda.

Idag, måndag den 12 oktober, har smittoläget i Jokkmokks kommun stabiliserats och därför kan omklädningsrummen öppnas och användas som vanligt igen från eftermiddagen och framåt.

För mer information, kontakta fritidskonsulent Stefan Lindmark, tel 0971-17335, stefan.lindmark@jokkmokk.se.

Publicerad: 2020-10-12 15:55. Ändrad: 2020-10-12 15:55.

Uppleva & Göra20 januari 2021

Jokkmokks kommun delar ut fyra stipendier för året 2020

Varje år utser kultur- och fritidsnämnden två personer till stipendiater för sina insatser inom idrotten eller kulturlivet i Jokkmokks kommun. Eftersom förenings- och kulturlivet fått utstå många svårigheter under pandemiåret 2020 beslutade nämnden att denna gång dela ut två stipendier i varje kategori.

Uppleva & Göra04 januari 2021

Nu är alla spåren dragna i Jokkmokks samhälle

Nytt år och nya spår! I dagarna har Kultur & Fritid dragit skidspåren på Getberget, 6 km och milen, och det finns även ett trampat spår för promenad till Klipptjärn som du kan starta efter Skansvägen. Talvatis elljusspår och de två första slingorna är dragna med skidspår, den sista slingan är lite för blöt ännu. Jokkmokks Jockes väg upp till Storknabben är pistad för promenad, skidor, cykel mm.

Uppleva & Göra14 december 2020

Barnens vinterland har öppnat

Nu har barnens vinterland öppnat, det är pistat i backen, och pulkor, tefat och åk madrasser finns att låna där, det finns även ved för att göra upp eld, passa på att i dom här tiderna vara ute och umgås, men med distans såklart.

Uppleva & Göra18 november 2020

Dags att nominera dina favoriter till kultur- samt ungdomsledar- och idrott-stipendierna

Jokkmokks kommun delar årligen ut två stipendier som är avsedda att stödja och uppmuntra insatser inom ungdoms- och idrottsverksamheten och inom kulturlivet i Jokkmokks kommun. Det brådskar med att nominera årets stipendiater.