Nya rekommendationer gällande t.o.m 21/2

Jokkmokks kommun kommer att öppna upp sporthall och ishallen från och med den 7 februari för ungdomar födda 2002 och senare, men simbassängen på östra kommer fortsatt vara stängd tills nästa beslut kommer. Var och en har ett ansvar att skydda sig själv och andra mot smittspridning, och verksamheter-som idrotten -ska vidta lämpliga åtgärder för att undvika smittspridning.

Icke nödvändig verksamhet som allmänheten har tillträde till hålls stängd. Idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga födda 2002 och senare, såväl inom som utomhus undantas. Kulturskola, öppen fritidsverksamhet och aktiviteter inom föreningslivet ska fortgå för barn födda 2002 och senare. Lokalerna öppnas således för gymnasieungdomar. Alla räknas som en person oberoende av ålder. Simbassänger öppnas inte för allmänhet men undantag görs för rehabilitering. Det möjliggörs för att öppna upp muséer samt motionslopp utomhus men också att kunna stänga ner butiker, restauranger och gym.

Men över allt så gäller Pandemilagen

Regional föreskrift utfärdad av länsstyrelsen, gäller från 23/1 och tills vidare.

Sen tillkommer det vad respektive specialförbund har för egna restriktioner

Publicerad: 2021-02-08 10:19. Ändrad: 2021-02-08 11:48.

Uppleva & Göra18 november 2022

Vinnare av Knabbemössan

Här är några av dom 11 stycken som gått upp till Storknabben 22 gånger under juli- augusti, när man gått 22 gånger så har man kommit upp i samma antal höjdmeter som Kebnekaise 2096 meter, dom på bilden heter Tove Forsberg Kvickström, Eva Lundmark, Håkan Sundqvist, Kajsa Walkeapää, Gunnel Lindhult och dom som inte är med på bild är Anna Lindhult, Erica Mella, Lena Åkerlund, Josefin Åkerlund, Torbjörn Pihlgren, Anna Boberg, och alla blev belönade med en Knabbemössa som Stoorstålka designat och sponsrat till  dom tappra motionärerna.

Uppleva & Göra18 november 2022

Östra simhall öppnar igen

Måndagen den 21 November så öppnar Östras simhall igen, allmänna badet öppnar också på måndagen och torsdag kl 17.00 -20.00

Uppleva & Göra31 augusti 2022