Nu förbereds Naturens Dag i Vuollerim

Kultur- och fritidsenheten brukar årligen ordna Naturens Dag, omväxlande i Jokkmokk och i Vuollerim. I år är turen kommen till Vuollerim och vi förbereder en härlig dag utomhus, söndagen den 18 juni, med utställningar, prova-på-aktiviteter, gott fika och musik för alla åldrar.

Naturens Dag är en temadag med utställningar och aktiviteter utomhus där föreningsliv, kommun och andra organisationer har möjlighet att visa upp aktiviteter och verksamhet som rör naturen, friluftslivet, hälsa, motion, kultur och uteaktiviteter - allt som ger ett mervärde till människor, djur och natur!

Dagen startar med invigning av de lokala vandringslederna, samling vid Skolskogen prel. kl. 11.00.

Om du tillhör föreningslivet eller någon annan organisation i Jokkmokks kommun: Anmäl er om ni vill ställa ut eller ordna aktiviteter för olika åldrar på Bjärkaudden från kl. 13.00 (samling vid 12.00). Vi har ett antal tältpaviljonger att låna ut - först till kvarn...!

Skicka era förslag på aktiviteter till linn.suslin@jokkmokk.se senast söndag 11 juni!

Varmt välkomna!

Arrangör: Jokkmokks kommun, Kultur och Fritid

Naturens dag Vuollerim grillning 170903 570.jpg

Publicerad: 2023-06-01 12:22. Ändrad: 2023-06-01 12:27.

Uppleva & Göra21 februari 2024

Sportlovsprogrammet 2024 - tips på gratis aktiviteter

Vecka 10 är det sportlov i Jokkmokks kommun. Föreningslivet tillsammans med Jokkmokks kommun ordnar fria aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar. Passa på att pröva några av aktiviteterna - kanske hittar du något som blir din nya grej!

Uppleva & Göra09 februari 2024

Skoterförbud 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud vintern 2024, Kabla öst och väst. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.

Uppleva & Göra31 januari 2024

Vi firar årets kultur- och idrotts-stipendiater under Jokkmokks marknad

Kultur- och fritidsnämnden har utsett 2023 års kultur- och idrottsstipendiater. Det är två kvinnor som med sitt engagemang på var sitt håll ger hopp för framtiden. De förmedlar sina kunskaper till kommande generationer!

Uppleva & Göra19 oktober 2023

Höstlovet 2023 - tips till dig som är ledig!

Under vecka 44 är det höstlov i skolorna i Jokkmokks kommun. Föreningslivet med stöd av Kultur och Fritid har gjort ett höstlovsprogram med roliga aktiviteter för dig som är skolledig. Klättring, pyssel, kampsport, teknikmässa, tälja, sy, hinderbanor och spökkväll - hoppas du hittar något som passar!