Nu är alla spåren dragna i Jokkmokks samhälle

Nytt år och nya spår! I dagarna har Kultur & Fritid dragit skidspåren på Getberget, 6 km och milen, och det finns även ett trampat spår för promenad till Klipptjärn som du kan starta efter Skansvägen. Talvatis elljusspår och de två första slingorna är dragna med skidspår, den sista slingan är lite för blöt ännu. Jokkmokks Jockes väg upp till Storknabben är pistad för promenad, skidor, cykel mm.

Du kan hålla koll på Kultur & Fritids senaste spåruppdateringar genom att prenumerera på spårstatus - här är länk till skidspar.se.

Nu är även pulkbacken på barnens vinterland vid Talvatissjön pistad, ved är påfyllt, pulkor, tefat och åkmadrasser finns där för utlån. Vi har även fyllt på ved i våra eldplatser på Klipptjärn och runt Talvatis.

För frågor, kontakta Stefan Lindmark, fritidskonsulent, tel 0971-173 35, e-post stefan.lindmark@jokkmokk.se.

Publicerad: 2021-01-04 15:17. Ändrad: 2021-01-08 14:03.

Uppleva & Göra03 mars 2021

Sportlov i Jokkmokks kommun

Sportlovsaktiviteter under lovet 6-14/3, blandade aktiviteter där vi försöker vara ute och även hålla avstånd, men glöm inte att stanna hemma om du är minsta sjuk. Vi har bokjakt, bygg din egna snögubbe, vinn pizza checkar på promenad, låna grejer från fritidsbanken för tex, skidor, snowboard mm. backarna i Porjus och Vuollerim håller öppet under lovet, Östra Hörnet kommer att hålla aktiviteter, gå gärna in på deras facebook och Instagram länkar för att se deras aktiviter, länkar på nästa sida

Uppleva & Göra01 mars 2021

Vinnare i promenera mera i Jokkmokk

Sammanräkningen från 11 februari till 28 februari av lådorna på Storknabben och Klipptjärn, blev 62 st inskrivna på Storknabben och 102 st på Klipptjärn och Februaris vinnare i utlottningen av priser blev....

Uppleva & Göra15 februari 2021

Jokkmokks marknad blev en digital succé

Jokkmokks marknad, i år ett helt digitalt arrangemang på Jokkmokksmarknad.se är en besöks- och säljsuccé. Totalt har den digitala marknaden haft 187 000 besökare, varav 118.000 unika besökare. Dessa kommer främst från Sverige men även Tyskland, USA, Norge och Nederländerna. På marknadsplatsen har tiotusentals produkter sålts till 17 länder.

Uppleva & Göra12 februari 2021

Promenera mera

Nu kan du promenera i Jokkmokks kommun på flera ställen och samtidigt ha en chans att vinna fina priser. Det kommer lottas ut priser i slutet på varje månad, så det gäller att skriva ner ditt namn och telefon nummer i blocket som ligger i lådan.