Nu är alla spåren dragna i Jokkmokks samhälle

Nytt år och nya spår! I dagarna har Kultur & Fritid dragit skidspåren på Getberget, 6 km och milen, och det finns även ett trampat spår för promenad till Klipptjärn som du kan starta efter Skansvägen. Talvatis elljusspår och de två första slingorna är dragna med skidspår, den sista slingan är lite för blöt ännu. Jokkmokks Jockes väg upp till Storknabben är pistad för promenad, skidor, cykel mm.

Du kan hålla koll på Kultur & Fritids senaste spåruppdateringar genom att prenumerera på spårstatus - här är länk till skidspar.se.

Nu är även pulkbacken på barnens vinterland vid Talvatissjön pistad, ved är påfyllt, pulkor, tefat och åkmadrasser finns där för utlån. Vi har även fyllt på ved i våra eldplatser på Klipptjärn och runt Talvatis.

För frågor, kontakta Stefan Lindmark, fritidskonsulent, tel 0971-173 35, e-post stefan.lindmark@jokkmokk.se.

Publicerad: 2021-01-04 15:17. Ändrad: 2021-01-08 14:03.

Uppleva & Göra17 januari 2022

De får stipendierna för år 2021

Nu är det bestämt vilka som får 2021 års kulturstipendium och ungdomsledare- och idrottsstipendium. Kultur- och fritidsnämnden har beslutat att konstnären Carola Grahn ska få Jokkmokks kommuns kulturstipendium och baskettränaren Lasse Mikkelsson ska få ungdomsledare- och idrottsstipendiet.

Uppleva & Göra15 december 2021

Vintersolståndet ska firas in!

Välkommen till ett gemensamt firande av vändningen mot ljusare tider på tisdag den 21 december. Kultur och Fritid bjuder in alla åldrar att samlas vid pulkbacken vid Talvatis kl. 18.00 - 19.00.

Uppleva & Göra14 december 2021

Marknadsprogram 2022

Nu finns marknadsprogrammet för 2022 ute.

Taggar: #Kommun, #Kultur
Uppleva & Göra02 december 2021

Julkonsert!

Välkommen på Julkonsert 19 december kl. 18.00.  Biosalongen Folkets hus Jokkmokk. Fritt inträde! Arrangör Kulturskolan Jokkmokks Kommun