Motionslådor

Nu börjar solen titta fram och för som har lämnat nyårslöften att motionera mera och även för er andra så finns det motionslådor att promenera, jogga, cykla eller åka skidor till, skriv upp er på listan som ligger i lådan och du är med på utlottning av priser varje månad. Läs om var lådorna finns

Det finns lådor i Jokkmokk på 3 ställen Klipptjärn, Storknabben och Arctic camp parkeringen, Vuollerim finns den efter Broarna runt slingan, Porjus vid Busshållplatsen även efter Rallysvängen under sommaren, Murjek vid Cykelstigen/Hällbergsvägen, Kåbdalis vid Elljusspåret/Bergsvägen, Tårrajaur vid Byaslingan/Älvsgården.

Januarimånads vinnare blev i Jokkmokk Erika Hubertdotter och Agnes Åstot

Tårrajaur vann Lars-Olof Ossnes och Jarl Andersson

Publicerad: 2022-02-03 13:12. Ändrad: 2022-02-03 13:42.

Uppleva & Göra02 maj 2024

Stort intresse för Jokkmokks kommuns konstnärsresidens

Nu börjar det bli dags att utse årets konstnär för Jokkmokks kommuns konstnärsresidens. I år har kommunen fått ett rekordstort intresse för initiativet. Inför 2024 har man mottagit hela 460 ansökningar från både svenska och internationella konstnärer, jämfört med knappt 160 st föregående år.

Uppleva & Göra22 april 2024

Skoterförbud våren 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud våren 2024, Kabla, Tsähkok, Ulldevis, Njunjes och Vaisaområdet. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.

Uppleva & Göra18 mars 2024

Ett aktivt påsklov för skollediga!

Skolelever i Jokkmokks kommun har påsklov under vecka 14, alltså elva härliga vårvinterdagar från skärtorsdagen den 28 mars till söndagen den 7 april. Här kommer några förslag på aktiviteter för dig som vill göra nåt kul tillsammans med andra skollediga barn och ungdomar. Några aktiviteter börjar redan under vecka 13, alltså veckan innan påsk.

Uppleva & Göra23 februari 2024

Nordenskiöldsloppet 2024

Den 23 mars 2024 går sjunde upplagan av Nordenskiöldsloppet i modern tid. Den 220 km långa spårade banan leder genom orörd vildmark norr om polcirkeln och följer en skidhistorisk bansträckning från 1884.

Taggar: #Kultur