Motionslådorna - här är vinnarna i maj

Det var 241 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan vid Skabram/Jokkmokk jakt och fiskes lokal, 185 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan på Arctic camp vid receptionen. Vinnare från motionslådorna i Skabram och Arctic camp blev......

Lena S Johansson, Stefan Westerberg, Jimmy Johansson, Hans Lindmark , Marita Ek, Helen Svartling, Lick Larsson, Torbjörn Pihlgren, Eva Lundmark. Dom fina priserna som lottades ut skänktes av Team Sportia, ICA, Eld by Jokkmokk, Kultur och Fritid.

Fortsätt att röra på er och glöm inte att skriva upp er i lådorna och ta gärna med er nån eller tipsa om lådorna!

För mer info: kontakta Stefan Lindmark, fritidskonsulent, tel 0971-17335, stefan.lindmark@jokkmokk.se

Publicerad: 2021-06-04 10:30. Ändrad: 2021-06-14 18:20.

Uppleva & Göra02 juli 2021

Vinnare motionslådor juni månad

Juni månads vinnare blir den här gången tyvärr utan klipptjärns låda, tyvärr var den försvunnen så vi lottar ut lite extra nästa månad på den lådan. Sammanlagt som gått till Storknabben och Arctic camp är 113 st.

Uppleva & Göra23 juni 2021

Hemester i Jokkmokks kommun

I vår kommun finns det många vackra och annorlunda platser som går bra att besöka genom att cykla eller promenera. Många platser är inte så kända, men förtjänar att uppmärksammas lite extra. Eftersom det i sommar är ett särskilt läge för "hemester" i Sverige vill Jokkmokks kommun slå ett slag för utflykter i vår egen kommun.

Uppleva & Göra17 juni 2021

Inget att göra? Här finns tips för sommarlovslediga!

Nu finns det ett program med roliga och inspirerande sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar i Jokkmokks kommun. Kulturskolan, fritidsgården Östra Hörnet, Biblioteket och föreningarna Jokkmokks Basket, Jokkmokk SK, Ájtte Musei Vänner och Gamla Apoteket är de som organiserar aktiviteterna.

Uppleva & Göra07 maj 2021

Vi flyttar motionslådor tillfälligt och har lottat ut aprils motions vinnare

Vi flyttar våra lådor från Storknabben och Klipptjärn tillfälligt till Arctic camp(notudden) och Skabram sjön vid Jakt och fiskes kontor. Vinnare under aprils promenader blev.