Maxa din sommar

Passa på och ladda era batterier ute i naturen, världens bästa vardagsrum. Nu finns kontrollerna ute efter vandringslederna och kort finns att hämta på biblioteken, turistbyrån och Arctic Circle Camp. Så varför inte packa matsäcken och göra en utflykt till våra utflyktsmål i kommunen?

Ta en tur efter våra vandringsleder runt Talvatis och Getberget och vill du ha chans att vinna fina priser så hämtar du kort och karta på biblioteken, turisbyrån eller Arctic Circle Camp alldeles gratis. Det finns en kontroll efter varje led som du stämplar på ditt kort - sex stycken på varje kort. Skriv ditt namn och telefonnummer på baksidan av kortet och lämna in på något av våra utlämningsställen senast den 27 september.

Här finns kartor: Talvatis och Getberget

Du kan även packa en matsäck och bege dig till något av våra utflyktsmål som, exempelvis, Helvetesfallet, med två fantastiska vackra vattenfall, Kalkstensbrottet, ett gammalt dagbrott som fyllts med vatten och blivit en attraktion med sin smaragdgröna färg eller Porjustallen som är en av Sveriges äldsta tallar med sina 700-800 år. Detta är tre av våra fantastiska utflyktsmål. Mer info och hur du hittar till platserna finns i foldern utflyktsmål.

Publicerad: 2019-06-25 08:15. Ändrad: 2019-06-25 11:26.

Uppleva & Göra22 oktober 2021

Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt dom fem utvalda utflyktsmålen i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!

Uppleva & Göra06 oktober 2021

September månads vinnare

Här är alla vinnare från motionslådornas utlottning i Jokkmokks kommun, det finns lådor på Storknabben, Arctic camp, Klipptjärn och broarna runt i Vuollerim, busshållplatsen i Porjus, Bergvägen i Kåbdalis, cykelstigen i Murjek och byavägen i Tårrajaur

Uppleva & Göra17 september 2021

Harsprånget - Populärt resmål

Harsprånget och Lancaster har haft massa besök under sommaren, Harsprånget har haft 1200 st besökare från 18 nationer och Lancaster har haft 200 st från 10 nationer, info från Lars Wallbing

Uppleva & Göra01 september 2021

Augusti månads vinnare

Grattis till motionslådernas  vinnare i Jokkmokk. Martin Jensen vann ett pris från C/O Gerd, Sanna Larsson från Team Sportia, Egon Harila från Samelandsresor, Charlott Levin från Stoorstålka, Anneli Tuolja och Bie Blind från Kultur och fritid. Så ut och promenera, jogga, eller cykla under september till Storknabben, Klipptjärn och Arctic Camp så kan du vinna priser . Tack till alla sponsorer för priserna som ni skänkt.