Jokkmokk Hockey vann kvalet till Div. 2

Jokkmokk Hockey vann kvalet upp till div. 2 i helgen, Kvalet gick ut på att man spelar en hemma match och en borta match, så på fredagen den 10/3 slog man Boden Ik med 7- 5 i en spännande match och spelade dagen efter borta mot Boden, men den förlorade man med 3-2, så med varsin vinst och 9-8 i målskillnad gick Jokkmokk upp i Div. 2

Publicerad: 2023-03-13 11:39. Ändrad: 2023-03-14 08:27.

Uppleva & Göra18 juni 2024

Sommarlovsaktiviteter 2024

Kom och prova på att skapa i den kreativa verkstaden i parken, eller var med på ett dagridläger i Vuollerim! Kolla in några av sommarens aktiviteter - kanske hittar du något du aldrig prövat på förut!

Uppleva & Göra02 maj 2024

Stort intresse för Jokkmokks kommuns konstnärsresidens

Nu börjar det bli dags att utse årets konstnär för Jokkmokks kommuns konstnärsresidens. I år har kommunen fått ett rekordstort intresse för initiativet. Inför 2024 har man mottagit hela 460 ansökningar från både svenska och internationella konstnärer, jämfört med knappt 160 st föregående år.

Uppleva & Göra22 april 2024

Skoterförbud våren 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud våren 2024, Kabla, Tsähkok, Ulldevis, Njunjes och Vaisaområdet. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.

Uppleva & Göra18 mars 2024

Ett aktivt påsklov för skollediga!

Skolelever i Jokkmokks kommun har påsklov under vecka 14, alltså elva härliga vårvinterdagar från skärtorsdagen den 28 mars till söndagen den 7 april. Här kommer några förslag på aktiviteter för dig som vill göra nåt kul tillsammans med andra skollediga barn och ungdomar. Några aktiviteter börjar redan under vecka 13, alltså veckan innan påsk.