Fritidsbanken

Ny plats för fritidsbanken är nu nere på ishallen, bortersta ingången. Kontakta Bo Svennson 070-6699672 eller Niklas Wågman 070-6699673 för information och hjälp. Fritidsbanken är ett ställe där du kan låna fritidsgrejer som tex. längd, slalom skidor, snowboards, pjäxor, skridskor, hjälmar, pulkor, tefat, åkmadrasser, pimpelspön mm. alldeles gratis

Fritidsbanken här kan du låna grejer och även lämna hit fritidsgrejer som du inte använder. till sommaren så byter vi ut vintergrejerna till sommargrejer som tex. Rollerblades, fiskespön, tält, ryggsäckar, fotbollskor, benskydd, hjälmar, liggunderlag mm.

Här kan du läsa lite mer om fritidsbanken

Publicerad: 2020-03-02 08:41. Ändrad: 2020-06-11 13:35.

Uppleva & Göra23 september 2020

Friluftskartan: en välkommen nykomling

I kommunen finns ett stort antal leder, rastplatser och utflyktsmål, men det är inte alltid så lätt att hitta dit eller få mer information om dessa. I sommar lanserade därför kommunen Friluftskartan. En interaktiv karta man kan nyttja för att upptäcka det rikliga friluftslivet i kommunen, hitta till platserna och även få mer information med hänvisningar till vidare läsning.

Taggar: #Kommun, #Turism, #Kultur, #Friluftsliv, #Besöksnäring
Uppleva & Göra25 juni 2019

Maxa din sommar

Passa på och ladda era batterier ute i naturen, världens bästa vardagsrum. Nu finns kontrollerna ute efter vandringslederna och kort finns att hämta på biblioteken, turistbyrån och Arctic Circle Camp. Så varför inte packa matsäcken och göra en utflykt till våra utflyktsmål i kommunen?

Uppleva & Göra18 juni 2019

Sommarlovsaktiviteter i kommunen

Massor av sommarlovsaktiviteter blir det självklart i Jokkmokks kommun. I Jokkmokk är det Östra Hörnet som håller i badutflykter, kvällsgrillning, baka midsommartårta, cykel-utflykt, fiske och minigolf. I Jokkmokk/Vuollerim är det Kulturskolan som håller i att bygga drake, musikverkstad och i Vuollerim är det VSK och Unga Örnar som håller i fotbollsskolan, VSK-loppet, spökvandring och pizzakväll.

Uppleva & Göra23 maj 2019

Återställning av elljusspåret är på gång

Nu drar återställningen av elljusspåret igång.