Fritidsbanken

Ny plats för fritidsbanken är nu nere på ishallen, bortersta ingången. Kontakta Bo Svennson 070-6699672 eller Niklas Wågman 070-6699673 för information och hjälp. Fritidsbanken är ett ställe där du kan låna fritidsgrejer som tex. längd, slalom skidor, snowboards, pjäxor, skridskor, hjälmar, pulkor, tefat, åkmadrasser, pimpelspön mm. alldeles gratis

Fritidsbanken här kan du låna grejer och även lämna hit fritidsgrejer som du inte använder. till sommaren så byter vi ut vintergrejerna till sommargrejer som tex. Rollerblades, fiskespön, tält, ryggsäckar, fotbollskor, benskydd, hjälmar, liggunderlag mm.

Här kan du läsa lite mer om fritidsbanken

Publicerad: 2020-03-02 08:41. Ändrad: 2020-06-11 13:35.

Uppleva & Göra02 juli 2021

Vinnare motionslådor juni månad

Juni månads vinnare blir den här gången tyvärr utan klipptjärns låda, tyvärr var den försvunnen så vi lottar ut lite extra nästa månad på den lådan. Sammanlagt som gått till Storknabben och Arctic camp är 113 st.

Uppleva & Göra23 juni 2021

Hemester i Jokkmokks kommun

I vår kommun finns det många vackra och annorlunda platser som går bra att besöka genom att cykla eller promenera. Många platser är inte så kända, men förtjänar att uppmärksammas lite extra. Eftersom det i sommar är ett särskilt läge för "hemester" i Sverige vill Jokkmokks kommun slå ett slag för utflykter i vår egen kommun.

Uppleva & Göra17 juni 2021

Inget att göra? Här finns tips för sommarlovslediga!

Nu finns det ett program med roliga och inspirerande sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar i Jokkmokks kommun. Kulturskolan, fritidsgården Östra Hörnet, Biblioteket och föreningarna Jokkmokks Basket, Jokkmokk SK, Ájtte Musei Vänner och Gamla Apoteket är de som organiserar aktiviteterna.

Uppleva & Göra04 juni 2021

Motionslådorna - här är vinnarna i maj

Det var 241 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan vid Skabram/Jokkmokk jakt och fiskes lokal, 185 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan på Arctic camp vid receptionen. Vinnare från motionslådorna i Skabram och Arctic camp blev......