Barnens vinterland har öppnat

Nu har barnens vinterland öppnat, det är pistat i backen, och pulkor, tefat och åk madrasser finns att låna där, det finns även ved för att göra upp eld, passa på att i dom här tiderna vara ute och umgås, men med distans såklart.

Skidspåren runt talvatis är pistat och det trampas för fullt runt hela eljusspåret men inget spår draget än så endast skate där än så länge, det har även börjas trampa spår uppe på Getbergsområdet med skoter.

Publicerad: 2020-12-14 15:27. Ändrad: 2020-12-17 11:03.

Uppleva & Göra18 mars 2024

Ett aktivt påsklov för skollediga!

Skolelever i Jokkmokks kommun har påsklov under vecka 14, alltså elva härliga vårvinterdagar från skärtorsdagen den 28 mars till söndagen den 7 april. Här kommer några förslag på aktiviteter för dig som vill göra nåt kul tillsammans med andra skollediga barn och ungdomar. Några aktiviteter börjar redan under vecka 13, alltså veckan innan påsk.

Uppleva & Göra23 februari 2024

Nordenskiöldsloppet 2024

Den 23 mars 2024 går sjunde upplagan av Nordenskiöldsloppet i modern tid. Den 220 km långa spårade banan leder genom orörd vildmark norr om polcirkeln och följer en skidhistorisk bansträckning från 1884.

Taggar: #Kultur
Uppleva & Göra21 februari 2024

Sportlovsprogrammet 2024 - tips på gratis aktiviteter

Vecka 10 är det sportlov i Jokkmokks kommun. Föreningslivet tillsammans med Jokkmokks kommun ordnar fria aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar. Passa på att pröva några av aktiviteterna - kanske hittar du något som blir din nya grej!

Uppleva & Göra09 februari 2024

Skoterförbud 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud vintern 2024, Kabla öst och väst. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.