Barnens vinterland har öppnat

Nu har barnens vinterland öppnat, det är pistat i backen, och pulkor, tefat och åk madrasser finns att låna där, det finns även ved för att göra upp eld, passa på att i dom här tiderna vara ute och umgås, men med distans såklart.

Skidspåren runt talvatis är pistat och det trampas för fullt runt hela eljusspåret men inget spår draget än så endast skate där än så länge, det har även börjas trampa spår uppe på Getbergsområdet med skoter.

Publicerad: 2020-12-14 15:27. Ändrad: 2020-12-17 11:03.

Uppleva & Göra15 februari 2021

Jokkmokks marknad blev en digital succé

Jokkmokks marknad, i år ett helt digitalt arrangemang på Jokkmokksmarknad.se är en besöks- och säljsuccé. Totalt har den digitala marknaden haft 187 000 besökare, varav 118.000 unika besökare. Dessa kommer främst från Sverige men även Tyskland, USA, Norge och Nederländerna. På marknadsplatsen har tiotusentals produkter sålts till 17 länder.

Uppleva & Göra12 februari 2021

Promenera mera

Nu kan du promenera i Jokkmokks kommun på flera ställen och samtidigt ha en chans att vinna fina priser. Det kommer lottas ut priser i slutet på varje månad, så det gäller att skriva ner ditt namn och telefon nummer i blocket som ligger i lådan.

Uppleva & Göra08 februari 2021

Nya rekommendationer gällande t.o.m 21/2

Jokkmokks kommun kommer att öppna upp sporthall och ishallen från och med den 7 februari för ungdomar födda 2002 och senare, men simbassängen på östra kommer fortsatt vara stängd tills nästa beslut kommer. Var och en har ett ansvar att skydda sig själv och andra mot smittspridning, och verksamheter-som idrotten -ska vidta lämpliga åtgärder för att undvika smittspridning.

Uppleva & Göra20 januari 2021

Jokkmokks kommun delar ut fyra stipendier för året 2020

Varje år utser kultur- och fritidsnämnden två personer till stipendiater för sina insatser inom idrotten eller kulturlivet i Jokkmokks kommun. Eftersom förenings- och kulturlivet fått utstå många svårigheter under pandemiåret 2020 beslutade nämnden att denna gång dela ut två stipendier i varje kategori.