Augusti månads vinnare

Grattis till motionslådernas  vinnare i Jokkmokk. Martin Jensen vann ett pris från C/O Gerd, Sanna Larsson från Team Sportia, Egon Harila från Samelandsresor, Charlott Levin från Stoorstålka, Anneli Tuolja och Bie Blind från Kultur och fritid. Så ut och promenera, jogga, eller cykla under september till Storknabben, Klipptjärn och Arctic Camp så kan du vinna priser . Tack till alla sponsorer för priserna som ni skänkt.

Publicerad: 2021-09-01 16:36. Ändrad: 2021-09-01 16:36.

Uppleva & Göra21 februari 2024

Sportlovsprogrammet 2024 - tips på gratis aktiviteter

Vecka 10 är det sportlov i Jokkmokks kommun. Föreningslivet tillsammans med Jokkmokks kommun ordnar fria aktiviteter för lovlediga barn och ungdomar. Passa på att pröva några av aktiviteterna - kanske hittar du något som blir din nya grej!

Uppleva & Göra09 februari 2024

Skoterförbud 2024

I följande områden gäller tillfälliga skoterförbud vintern 2024, Kabla öst och väst. För mer information om gällande datum och bestämmelser, se vår sida om Skoterförbud.

Uppleva & Göra31 januari 2024

Vi firar årets kultur- och idrotts-stipendiater under Jokkmokks marknad

Kultur- och fritidsnämnden har utsett 2023 års kultur- och idrottsstipendiater. Det är två kvinnor som med sitt engagemang på var sitt håll ger hopp för framtiden. De förmedlar sina kunskaper till kommande generationer!

Uppleva & Göra19 oktober 2023

Höstlovet 2023 - tips till dig som är ledig!

Under vecka 44 är det höstlov i skolorna i Jokkmokks kommun. Föreningslivet med stöd av Kultur och Fritid har gjort ett höstlovsprogram med roliga aktiviteter för dig som är skolledig. Klättring, pyssel, kampsport, teknikmässa, tälja, sy, hinderbanor och spökkväll - hoppas du hittar något som passar!