c/o Gerd sätter Jokkmokk på kartan

c/o Gerd har bland 100-tals andra företag nominerats till "Årets Lokala Hjälte" av ICA-gruppen. Bland fem nominerade ska nu en vinnare utses.

Taggar:

Årets Lokala Hjälte är en nominering och ett pris som ICA-gruppen delar ut årligen. Kriterierna är solklara - vinnaren har startat ett företag som bidragit till positiv utveckling i sitt närområde. 

"Vi är så otroligt stolta för detta. Bara att bli utvalda bland hundratals företag i Sverige och bli topp fem sätter både Jokkmokk och c/o Gerd på kartan", säger vd Johan Wiklund.

ICA-gruppen skriver, bland annat, detta om c/o Gerd:
"Syskonparet Anna-Lena Rippert Wiklund och Johan Wiklund från Jokkmokk driver världens nordligaste skönhetsfabrik, där de framställer ekologisk hudvård. c/o Gerd tar tillvara på Lapplands naturliga resurser genom att förädla örter och bär till produkter som är bra för både huden och miljön. Skönhetsfabrikens framkant i ekologisk naturkosmetik har satt Jokkmokk på kartan och lockar såväl svenska som utländska gäster till orten".

"Vi har arbetat hårt för att etablera c/o Gerd som varumärke och för oss är våra kärnvärden det som driver oss. Äkthet, samt värnande om natur, djur och människa. Att vår fabrik skulle vara i Jokkmokk var naturligt för oss. Om vi vinner kommer vi bli extremt hedrade, men vi känner lite som vi redan vunnit genom att bli nominerade", säger Johan Wiklund i ett pressmeddelande.

Omröstningen pågår till och med den 16 mars och du hittar den här. Vinnaren presenteras den 1 april!

Bilden. Anna-Lena Rippert Wiklund och Johan Wiklund och gänget bakom framgångarna.
Foto:  Maria Klang


Publicerad: 2020-03-05 17:50. Ändrad: 2020-03-05 17:50.


Näringsliv26 mars 2020

Kommunen underlättar för företagen

Nu tar Jokkmokks kommun nästa steg för att underlätta för de företag som drabbats ekonomiskt av Coronapandemin.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Näringsliv24 mars 2020

Personal söks via anbudsförfarande

Kommunen går nu ut med en anbudsinbjudan till tjänster inom samhällsviktiga verksamheter på grund av den pågående pandemin.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Näringsliv19 mars 2020

Företagen kämpar mot virusströmmen

Företagen i Jokkmokks kommun har det jobbigt, precis som i övriga Sverige, i spåren av spridningen av Coronaviruset. Många tvingas säga upp personal, andra hotas av konkurs. Men det finns stöd och hjälp att få. Länken som följer leder dig rätt.

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Näringsliv05 mars 2020

Kåbdalis Skidliftar gör jättesatsning

Detaljplanen är klar och ska ut på samråd. Nu börjar Kåbdalis Skidliftars jätteexpansion med, bland annat, 170 nya tomter, hotell, nya nedfarter, serviceanläggningar och restaurang.

Taggar:
Visa fler nyheter