Vill du vara med i Kernells nya film?

Amanda Kernell är regissören bakom Sameblod. I januari 2019 spelar hon in sin nya långfilm. Vill du vara med, så har du chansen nu.

Taggar:

Produktionsbolaget söker: Massor av barn och ungdomar, föräldrar och släkt till rollfigurerna, skoterkillar, sågverksarbetare, lärarkollegor, kontorsarbetare, truckförare, grannar, familjer och ortsbor i största allmänhet. 

Så här anmäler du dig vid intresse: Skicka ett mejl med dina uppgifter till lena.winther@gmail.com
Observera att du som barn måste ha målsmans godkännande.
De behöver veta:
Namn:
Adress:
Ort:
Telefon:
Ålder:
Längd:
Bifogat foto: Närbild och helbild.


Publicerad: 2018-12-04 14:46. Ändrad: 2018-12-04 14:46.


Upplev & Göra23 januari 2019

Vuollerimrevyn gör en ny kraftfull entré

Ett vinnande koncept håller i längden, det bevisar Vuollerimrevyn som i februari presenterar sin 21:a uppsättning på 40 år. Den ursprungliga ensemblen har för länge sedan gett plats åt yngre förmågor – med ett undantag. Anders Viklund hänger fortfarande med.

Taggar:
Upplev & Göra09 januari 2019

Jokkmokk har en alldeles egen isbana

Talvatis är ett populärt mål för utelivsnjutare även vintertid. Nu står dessutom isbanan färdig att ta en promenad, eller varför inte en sparktur, på.

Taggar:
Upplev & Göra14 december 2018

Vintersolståndet ska firas in med nytt event

Firandet av Vintersolståndet ska bli den nya insparken för julen. En unik konstinstallation, skidsprint och Tall Blonde är tre av premiärens höjdpunkter.

Taggar:
Upplev & Göra20 november 2018

Linnea skriver människor till liv i Ӕdnan - som tilldelats det prestigefulla Augustpriset

En uppmärksam tystnad mötte författaren Linnea Axelsson på det samiska biblioteket i Jokkmokk, när hon med återhållsamt tonläge läste ur och berättade om sin senaste bok Ӕdnan. Boken som nominerades och tog hem det prestigefyllda Augustpriset i kategorin årets svenska skönlitterära bok.

Taggar:
Visa fler nyheter