Bidragspotter 2017

För att stimulera nya och gamla arrangörer utlyser kultur-och fritidsnämnden ett antal potter får bidragsgivning under 2017.

Dessa rubriker kommer att få en särkild prioritering vid fördelningen av projektbidrag från KUPP under innevarande år:

Livemusik - Vi vill sporra nya arrangörer, skapa fler spelplatser, få ökad publik för livemusik i Jokkmokks kommun, b1.a. i samarbete med BD Pops projekt Länet Live.

Ung marknad - Vi vill öka antalet barn-och ungdomsarrangemang under vintermarknaden 2018.

Jokkmokks marknad - Vi behåller vår särskilda pott för marknaden eftersom kvalitetsarrangemang är ett viktigt kännemärke för Jokkmokks marknad. Ansökan bör lämnas in i augusti inför nästa års marknad - se ansökningsdagar här.

Nordenskiöldsveckan -Vi vill skapa intressanta upplevelser under hela veckan närmast före Nordenskiöldsloppet för att attrahera besökare. Under 2017 är det främst vecka 15, den 10-16 april.

Sommarhändelser - Vi vill stötta skapandet av nya och intressanta sommaruppleve1ser med hjälp av kultur, med målgrupp både hemvändare och sommarbesökare. Vi vill stimulera föreningslivet till att göra nationaldagen 6 juni till en kulturdag.

Höstmarknad - Vi vill stimulera till nya arrangemang under Höstmarknaden, som traditionsenligt arrangeras av Jokkmokks Skidklubb den sista helgen i augusti.

Julmarknad - Efter nysatsning på Julmarknaden 2016 fortsätter arbetet under 2017 med att etablera julmarknaden som ännu ett evenemang i Jokkmokks kalender.

Varmt välkommen med er ansökan! Glöm inte att söka projektbidraget i god tid! Ansökningsdagar, kontaktuppgifter, riktlinjer och blanketter finns här!


Publicerad: 2017-02-14 10:14. Ändrad: 2017-02-14 10:25.

Länk till Facebook Östra Hörnet

Länk till Facebook Kultur & Fritid

Länk till Facebook Biblioteket Jokkmokk & Vuollerim