Frithiof spelar på Bio Norden

Missa inte konserten fredag 9 december kl 20.00 på Bio Norden!

Taggar: #Kultur

Det var ett tag sen vi hörde av bandet Frithiof, som numera börjar bli välkända i Norrbotten och som spelar för fullt på många olika ställen. Den här gången gör de det i samband med Jokkmokks julmarknad - läs mer här!


Publicerad: 2016-11-25 10:52. Ändrad: 2016-11-25 10:55.


Upplev & Göra22 maj 2018

Vuollerim Extreme - motionsloppet för dig som älskar att utmana kroppen

I Vuollerim finns det en lång tradition av att samla föreningslivet och skapa egna, spännande arrangemang, särskilt sommartid. Denna sommar planeras något helt nytt – ett motionslopp i form av en hinderbana genom byn och näraliggande skogsområden. Vuollerim Extreme blir en ordentlig utmaning för den om älskar att utmana kroppen och använda sina förmågor. För publiken blir det dessutom spännande att se hur deltagarna klarar av banans svårigheter.

Taggar:
Upplev & Göra13 juli 2017

Mitt i bland – konst som utmanar den urbana normen

Den 12-13 juli visas utställningen Mitt ibland – Ung kultur utmanar den urbana normen på Östra Hörnet i Jokkmokk. Initiativtagare är föreningen Unga på Landsbygden och projektet som består av sju verk visas i en utställning som turnerar runt hela landet.

Taggar: #Kultur, #Ung
Upplev & Göra21 mars 2017

Djangos musik kommer till Jokkmokk

Django Reinhardt var en av jazzens mest stilbildande gitarrister. Nu reser trion SwingBass på turné med hans musik och delar med sig av den fransk-romska gitarristens levnadsberättelse. När de kommer till den anrika biografen Bio Norden i Jokkmokk får jokkmokkspubliken ta del av denna glädjefulla musik - och även stifta bekantskap med det ovanliga instrumentet kontrabasbalalajka.

Taggar: #Kultur
Upplev & Göra26 januari 2017

Caroline af Ugglas på Jokkmokks marknad

Under två dagar får vi chansen att möte Caroline af Ugglas, dels i en kör-workshop för alla, dels i en konsert med musik från senaste plattan.

Taggar: #Kultur, #Jokkmokks marknad
Visa fler nyheter